2777
2789
عنوان

این حرف خوبه یا بد

397 بازدید | 17 پست

شنیدم پشت سرم گفتن خیلی عوض شده هر کی میره بالا عوض میشه (بالاشهر میرم سرکار)

این حرف خوبه یا بد 

یعنی این که عوض شدم از نظرشون خوبه یا بد شدم ؟؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از نظر گفتار و رفتارتون  که بهتر شده نسبت ب قبل  چون با بلا شهریا معاشرت میکنین و کارتون خوب شده در امدتون زیاد شده 

یا هم از نظر قیافه‌گرفتن میگن که خودتون رو براشون میگیرین

یا سرو وضع وتیپتون  عوض شده 

شاید از نظر گفتار و رفتارتون که بهتر شده نسبت ب قبل چون با بلا شهریا معاشرت میکنین و کارتون خوب شد ...

قبلا خیلی خاکی بودم الکی میخندیدم اعتماد ب نفس نداشتم تپق میزدم 

الان حسابی تیپ میزنم با کسی خاکی نیستم اعتماد نمیکنم مودب حرف میزنم و...حالا نمیدونم کدوم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
قبلا خیلی خاکی بودم الکی میخندیدم اعتماد ب نفس نداشتم تپق میزدم الان حسابی تیپ میزنم با کسی خاکی نیس ...

خب دیگ خودتو چس کردی هخخخ

بگو بخند داشتته باش ولی اعتماد ب نفس داشته باش این دوتا کنار هم قشنگن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب دیگ خودتو چس کردی هخخخبگو بخند داشتته باش ولی اعتماد ب نفس داشته باش این دوتا کنار هم قشنگن

چرا باید تو خیابون با مردا بگو بخند داشته باشم 

قبلا ک داشتم جز وصله چسبوندن و آزار و اذیت و...چیزی نداشت برام 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
چرا باید تو خیابون با مردا بگو بخند داشته باشم قبلا ک داشتم جز وصله چسبوندن و آزار و اذیت و...چیزی ن ...

آهاا نگفتین که آقا ان 

من فکر کردم خانومن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قبلا خیلی خاکی بودم الکی میخندیدم اعتماد ب نفس نداشتم تپق میزدم الان حسابی تیپ میزنم با کسی خاکی نیس ...

بله همه اینا میتونه باشه. مردم محله های پایین همدیگر رو اکثر می‌شناسن و با هم سلام عیک دارن صميميت دارن و اهل شوخی و خنده هستن ولی خوب معاشرت  تو بالا شهر فرق داده  مسلما تاثیر داده تو رفتار و گفتار 

ولی خوب براب همسایه ها خاکی باشین پرحرف و پرخنده نباشین ولی باهاشون حرف بزنین جویای احوالشون باشین به هر حال همسایه نسبت ب همسایه وظیفه داره