2777
2789
عنوان

حال خوش

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 25 پست
انشالله مشکلت حل میشه عزیزم شات گرفتم از پیامت تو حرم یادم بمونه🤍🩷

فدات بشم ممنونم ازت نمیدونی چقدر حال دلم بده بعد ۱۷ سال سختی امسال تونستم یه خونه ۶۰ متری بخرم که اونم پولم کمه رهن می‌خوام بدم که پول خونه تکمیل بشه یه ماهه قولنامه کردم ولی خونه رهن نمیره امشب صاحب خونه زنگ زد میگه نمیتونی پول بدی فسخ کنم خونه رو دلم خونه کل زندگیم دادم به این خونه الان لنگ ۲۵۰ پول هستم رهن گذاشتم نمیبرن اسی دعام کن خواهر آرزو خونه خودمو دارم بعد ۱۷ سال مستأجری داشتم به آرزوم می‌رسیدم 😔

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدات بشم ممنونم ازت نمیدونی چقدر حال دلم بده بعد ۱۷ سال سختی امسال تونستم یه خونه ۶۰ متری بخرم که او ...

درکت میکنم انشالله خدا ب دلت نکاه میکنه مطمئن باش بهش اعتماد کن درست میشه 

تو دیوار اینا اگهی زدی؟ 

رهن و اجاره خونه گرونه خودت مستاجری میدونی مردم چ فشاری روشونه 

انشالله پولت جور میشه میری تو خونه خودت 

درکت میکنم انشالله خدا ب دلت نکاه میکنه مطمئن باش بهش اعتماد کن درست میشه تو دیوار اینا اگهی زدی؟ ره ...

آره عزیزم تو دیوار همه بنگاها سپردم خیلی پایین گذاشتم ولی رهن نمیره کاش مشکلم حل بشه از نگرانی نمیتونم بخوابم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

استارتر عزیز بسلامتی نیمه شعبان بین الحرمین هستی و خوش به سعادت....میشه برا منم دعا کنی....زندگیمو مدیون ائمه هستم و بازم ناشکرم.....خواسته هام که ته ندارن....ظهور آقا، سلامتی خانواده،عاقبت بخیری،سلامتی پدر مادرامون،خواهر برادرامون،بچه هامون،سلامتی و موفقیت دخترم و پسرم،سلامتی همسری،خرید خونه ای که دوسش دارم،آرامش و شادی و سلامتی برا همه.....

نمیدونم میخونی یا نه اما برا امام حسین جانم نوشتم 

بسلامت بری و برگردی....

آره عزیزم تو دیوار همه بنگاها سپردم خیلی پایین گذاشتم ولی رهن نمیره کاش مشکلم حل بشه از نگرانی نمیتو ...

قوربثنت بشم مام خونمون ب خاطر قرض دادیم رهن سال پیش امسال تا خرخره زیر قرض بود طرف گفت میخام پاشم پولش و میخاست مام پول نداشتیم دوباره بنگاه و دیوار و هزار جا سپردیم اجاره نرفت ک نرفت خدا خواست ی وام خوب جور شد باقی مونده طلاهامم فروختم گذاشتیم رو هم قسمت شد اومدیم خونه خودمون سه هفته اس 

استارتر عزیز بسلامتی نیمه شعبان بین الحرمین هستی و خوش به سعادت....میشه برا منم دعا کنی....زندگیمو م ...

خوندم پیامت و 

اسکرین شات هم گرفتم 

انشالله ی روز خودت تو حرم و بین الحرمین برا همه دعا کنی 🤍🩷