2777
2789
عنوان

خواهرمو ببریم گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 99 پست

عزیزم از ی در دیگە واردشو، درکمال ارامش و ازباب رفاقت باهاش درددل کن و سعی کن حرف دلشو بفهمی، نهایتش نتونستین ببریدش مشاور

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبریدش خیلی از لحاظ روحی آسیب میبینه

غیر مستقیم خیلی غیر مستقیم

چون قبلا زنان می‌رفته با مامانم 

این سری میخوان برن مامان از قبل بره بگه کاملا غیر مستقیم این چک بشه

چقد حالم بد شد از حرفاتون

ینی چون منم همش میگم نمیخوام ازدواج کنم الان پشت سر منم این حرفارو میزنن؟

خداروشکر که خواهر ندارم خواهر آدم همچین فکری کنه چه انتظاری از بقیه هست

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

گوشی بنظرتون میده بهمون!!!!اسم گوشی شو نمیتونیم بیاریم

ولی میتونی بفرستیش گواهی بکارت؟

مگه گفتم برو جلو روی خودش گوشیشو بگیر بگو میخوام ببینم دوست پسر داری یا نه؟

به صورت پنهایی. اگر این عرضه رو نداری فقط میتونی با چشمات بپاییش کاری ازت بر نمیاد

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
نکنید اینکارو اون دختر متنفر میشه ازتون

غیر مستقیم

خودمم میدونم اصلا به زبون نمیاریم

بخدا همش تو خونه قربون صدقه اش میریم تا حالت اصلا باهاس بد حرف نزدیم

آخه دختری که یهو خیلی عوض شد برامون جای تعجب داره آیت شرایطی که من دیدم هرکس دیگه بود به این مورد شک می‌کرد خیلی چیزا رو نمیتونم بگم

شاید یه اتفاقی افتاده نسبت به ازدواج بد بین شده یا کسیو دوست داره چه ربطی به بکارت داره 

بعدشم تا خودش نخواد نمیتونی ببری دکتر زنان مگه الکیه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

غیر مستقیم خیلی غیر مستقیمچون قبلا زنان می‌رفته با مامانم این سری میخوان برن مامان از قبل بره بگه کا ...

ببخشید مگه عقل نداره که متوجه نشه؟! بعدشم به این دکترا اعتمادی نیست 

اصلا ثابت شد چیکار میخوای بکنی ؟

غیر مستقیم خیلی غیر مستقیمچون قبلا زنان می‌رفته با مامانم این سری میخوان برن مامان از قبل بره بگه کا ...

نه توروقراااااااااانننننننن اینکارو بااهاش نکنین

بقران من باشم جا خواهرت مامانم این کهرو باهام بکنه خودمو میکشم بخداااا

نکنین این کارو جون ارواح مرده هاتون

نابود میشه

ب ت چ ؟؟؟؟؟

یکی از اقوام ما هم به مامانم گفته بود فکر کنم دخترت یکی دیگه رو میخواد که به همه خواستگاراش جواب منفی میده😐😂

نمیخوایم ازدواج کنیم خب چه ربطی دارهههههه

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

غیر مستقیمخودمم میدونم اصلا به زبون نمیاریمبخدا همش تو خونه قربون صدقه اش میریم تا حالت اصلا باهاس ب ...

لطفا بگو تا ندونیم نمیتونیم راهنماییت کنیم جانم.. ما بسته ب ی سری از ماجراهایی که تعریف کردین میگیم عقلانی نیست

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸