2777
2789
اذیت که چرا خیلی وابستگی میارن و قطع سر خودشون سخته ولی تحمل کردم واقعا ذره ای بهترم نمی‌کردن فقط اط ...

ای بابا چه اهمیتی داره اطرافیان من دوست دارم حالم خوب باشه اززندگی لدت ببرم حرف بقیه نباید اهمیتی داشته باشه

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا چه اهمیتی داره اطرافیان من دوست دارم حالم خوب باشه اززندگی لدت ببرم حرف بقیه نباید اهمیتی دا ...

خب مشکل هر کسی متفاوته من نصف مشکلم همین اطرافیان هست 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من کلومبپرامین میخوردم ۱۰ روزه ترک کردم اس سیتالو پرام میخورم ولی هنوز درگیرم

کلومیپرامین واس سیتالوپرام  هم خوردم. اگه عوارض شدیدی برات نداره تحمل کن  کم کم اثرش میبینی.  مشکلت وسواسه؟ 

کلومیپرامین واس سیتالوپرام هم خوردم. اگه عوارض شدیدی برات نداره تحمل کن کم کم اثرش میبینی. مشکلت ...

من هم وسواس داشتم اضطراب افسردگی قبلش کلومیپرامین کلونازپام خوردم دوسال خوب نشدم

اس ستالوپرام کوئتیاپین

کویتیاپین خیلی عوارض نداره وابستگی شدید هم نداره از بقیه بهتره سیتالوپرام اولین قرصی بود که من مصرف میکردم ضعیفه تقریبا 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

کلومیپرامین واس سیتالوپرام هم خوردم. اگه عوارض شدیدی برات نداره تحمل کن کم کم اثرش میبینی. مشکلت ...

حالم بده ۱۰ روزه ولی دارم تحمل می کنم

کویتیاپین خیلی عوارض نداره وابستگی شدید هم نداره از بقیه بهتره سیتالوپرام اولین قرصی بود که من مصرف ...

اس سیتالوپرام جدیدتره وقوی تر

کویتیاپین خیلی عوارض نداره وابستگی شدید هم نداره از بقیه بهتره سیتالوپرام اولین قرصی بود که من مصرف ...

نه نسبت به بقیه قرص های اعصاب خیلی قوی نیست  آسنترا خیلی عوارض داره ولی سیتالوپرام بهتره