2777
2789

[QUOTE=50914722]جدیدا چیشده ک فک نمی کنی :-)[/QUOT]

افسردگی دارم هروقت عودکنه حالم خراب میشه قبلا خودزنی هم میکردم الان فکرشو میکنم میگم خاک توسرم😁😁😁😁😁خودمو سرگرم میکنم ورزش میکنم بهترشدم

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ازدواج کردم و می بینم متاسفانه اصلا اون کسی نیست که انتظارشو داشتم 

عزيزم جدا بشي به نفعته

حيف آيندت نيست كه بخواي نابودش كني

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عزيزم جدا بشي به نفعته حيف آيندت نيست كه بخواي نابودش كني

دوستش دارم. از طرفی نمیتونم بدون اون. 

اینکه طلاق بگیرم و بعد ببینم میره با یکی دیگه و مال من نیست از مردن بدتره، از یطرفم واقعا اخلاقای بدی داره خسته شدم 

...

بری دکتر درست میشی

نهایتش طلاق بگیر نهایتششششششش

ولی خودکشی از،کجا مطمئنی که حتما فوت میشس؟شاید مرگ نباتی،پیدا کنی

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
بری دکتر درست میشی نهایتش طلاق بگیر نهایتششششششش ولی خودکشی از،کجا مطمئنی که حتما فوت میشس؟شاید مر ...

همین دیگه آدم بیشتر میترسه زنده بمونه بعدش هم ابروش میره هم ممکنه بقول شما از دست و پا بیفته 

...
دوستش دارم. از طرفی نمیتونم بدون اون.  اینکه طلاق بگیرم و بعد ببینم میره با یکی دیگه و مال من ...

هیچکی بدون عشقش نمرده که تو دومی باشی

منم بدون شوهرم وحشتناک حالم بد،بود،هنوزم عاشقشم ولی،جداییم از،هم 

الانم دارم زندگی میکنم توهم خیالت راحت عادت میکنی

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز