2777
2789
عنوان

وقتی فشارم افتاده چی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 29 پست
سابقه افت فشار داری؟یه ذره نمک بخور. یا اب قند تا فشارت یکم بیاد بالا.

کلا وقتی سرما میخورم یا یکم بدنم ضعیف میشه همیشه فشارم میوفته بی حال میشم 

الانم گرفتم فشارمو فکرکنم 8 رو 6 بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت شیره انگور هم خوبه ببخشید میپزسم دیابت ندارید؟

اینم دارم 

یکم بگذره چون زیاد بخوذم حالت تهوع بدتر میشه

نه فکر نکنم چون تازه چکاپ کامل دادم دکتر بهم گفت مشکلی ندارم جز اینکه غلظت خونم بالاست و آهن خونم هم بالاست

اینم دارم یکم بگذره چون زیاد بخوذم حالت تهوع بدتر میشهنه فکر نکنم چون تازه چکاپ کامل دادم دکتر بهم گ ...

چون میخاستم از استاد تغذیه براتون بپرسم باید میدونستم الان سرما خوردید؟اخه قبلا خواهرم کم خونی داشت زیاد مثل شما میشد براشون شربت به لیمو تجویز کرد گفت هم بنیه بدن رو زیاد میکنه هم فشار وبالا میاره وهم تهوع خوب میشه ولی اگر ویروس دارید یا سرماخوردگی نوشیدنی قندی زیاد مناسب نیست بعد ببخشید چند سالتون من میرسم براتون بهتون بگم

چون میخاستم از استاد تغذیه براتون بپرسم باید میدونستم الان سرما خوردید؟اخه قبلا خواهرم کم خونی داشت ...

خیلی ممنون از لطفتون واقعا

نمیدونم راستش دقیق بخوام بگم دو سه روزی میشد سرگیجه و حالت تهوع داشتم اما امروز خیلییی شدید شد طوری که نمیتونستم رو پاهام وایستم و سرم گیج میرفت و دل درد شدید گرفتم با حالت تهوع 

بعد یکم که گذاشت فشارم انگار افتاد چون اصلا جون نداشت بدنم و بی حال بودم کاملا و خوابم برد ناخودگااه الان باز پاشدم همینجور بودم فشارمو گرفتم پایین بود که الان یکم چیز میز خوردم حالم بهتر شده ولی سرگیجه و دلدرد و حالت تهوع همچنان باهامه

من 21 سالم هست

خیلی ممنون از لطفتون واقعانمیدونم راستش دقیق بخوام بگم دو سه روزی میشد سرگیجه و حالت تهوع داشتم اما ...

من الان باهاشون تماس میگیرم مشکلتون رو بهشون میگم میام همین جا براتون پیام میذارم

خیلی ممنون از لطفتون واقعانمیدونم راستش دقیق بخوام بگم دو سه روزی میشد سرگیجه و حالت تهوع داشتم اما ...

من بادوستم صحبت کردم محقق تغذیه سالم هستند ومن بهشون واقعا ایمان دارم یه سری توضیحات دادند که من ازشون اجازه گرفتم شمارشون رو به شما بدم توی وات ساپ میتونید ازشون مشاوره بگیرید یا اینکه تماس بگیرید باهاشون وکاملا هم رایگان کار میکنند وبسیار مثبت هستند اگر تمایل داشتید که ازشون مشاوره بگیرید خصوصی در خواست بدید من شمارشو براتون بذارم باهاشون تماس بگیرید خانم ذاکری هستند بگید از طرف حسینی هستم من خودم پلی کیستیک بودم با راهکارهای ایشون درمان شدم وحتی اگر شیراز باشید میتونید تو کلاساشون شرکت کنید واونجا هم کاملا رایگان یه تیم سلامت هستند که همه رایگان راهکار میدن

خیلیییی لطف میکنید واقعا لطف بزرگی میکنید برام

اگر هم تمایل نداشتید تماس بگیرید باهاشون بمن گفتند مدام شربت عسل وگلاب بخورید شیر بادام وعسل وگلاب بخورید فشارتون که تنظیم شد اب فراوان بخورید چون اب زیاد فشار رو پایین میاره اینو زمانی انجام بدید که فشارتون پایین نباشه برا غلظت خون باید اب زیاد بخورید وگفتند تاب بازی.رقص.وورزش دوو برای غلظت خونتون مناسب وهم چنین اب فراوان برای فشار هم شربت اب وعسل وشیر بادام واب وعسل موفق باشید ان شالله همیشه سالم باشید

خیلیییی لطف میکنید واقعا لطف بزرگی میکنید برام

گفتند دل درد بعد از پریود علت های مختلفی داره ممکن از تخمدان باشه مهم که مشخص بشه کدوم قست دلتون درد داره چون فشار پایین باعث دل درد نمیشع گفتند ممکن از غلظت خون هم باشه دل دردتون