2777
2789
اره ولی من از آبان شروع کردماز دی ماه خیلی بیخیال شدمولی خب میدونم تا اخر اسفند اوکی میشهدوستت شروع ...

جفتمون عذر میخوام به معنای واقعی ریده بودیم من معدل دی ام ۱۲ شد رفیقم ۱۱ مدیرمون گفت هیچ گوهی نمیشین بهمون بر خورد مثل سگ خوندیم من اخراش شل کردم رفیقم نه

نه بابا منم بدبختمم💔😂یه سالشو کنکور دادم دیگه یادم نیست کی بود

اخییییی🥲🥲🥲🥲

انشالله هممون قبول بشیم🥲🥲🥲

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخییییی🥲🥲🥲🥲انشالله هممون قبول بشیم🥲🥲🥲

من و رفیقم نه قلمچی میدادیم نه اصلا اسمشم نمیدونستیم فقط جامع هاشو زدیم 

سوللای کنکور ۶۵ درصد گلابیه من معدلم خراب شد شدم ۱۷

من و رفیقم نه قلمچی میدادیم نه اصلا اسمشم نمیدونستیم فقط جامع هاشو زدیم سوللای کنکور ۶۵ درصد گلابیه ...

واقعا؟کنکور چقدر از قلمچی اسون تره؟

تمام اعتماد به نفسمون رو همین قلمچی گرفت 🫠🥲

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

جفتمون عذر میخوام به معنای واقعی ریده بودیم من معدل دی ام ۱۲ شد رفیقم ۱۱ مدیرمون گفت هیچ گوهی نمیشین ...

یعنی واقعا ببخشید هیچی حالیتون نبود ؟ 

منم صفرم هیچی هیچی نمی‌فهمم ولی باز میخام بخونم برا ترمیم معدل اول

من از ریاضی و فیزیک میترسم که سخت بیان تو کنکور،البته سخت بیان با درصد بهتر کار درست میشه مثلا ۲۰/۳۰ ...

فیزیک تیپ و تست قضک ببین یا کاموا یحیوی بعدش از موج ازمون فیزیک ازمون طوری تست بزن بعدش سوالای قلمچی امسال 

ریاضی هم فینیتو کرمی(پارسالش خیلی بهتره) و ایکیو یا موج ازمون

فیزیک تیپ و تست قضک ببین یا کاموا یحیوی بعدش از موج ازمون فیزیک ازمون طوری تست بزن بعدش سوالای قلمچی ...

برای فیزیک که دارم قضاتی میبینم،برای ریاضی جز معدود آدمایی ام که با معین نمیفهمم😐💔چرا پارسالش بهتره؟