2777
2789

دو تا دختر ناز دارم 

از مادر بودن خودم راضی ام چون خداروشکر بچه هام راضی هستند از من و متقابلاً خودم راضی هستم ازشون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مادر بودن توفیق میخواد  و هم سخته هم آسون همه چیش بستگی به رفتار و گفتار مادر داره 

سعی کنین مادر شجاع و مدبری باشین زندگیتون تو مشتتون باشه   و برای بهتر شدن زندگی خودتون و بچه هاتون تلاش کنین. اگه زندگی رو  رها کردین بچه ها هم خیری نمیبینن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان شده دلت بخواد بچه دار بشی؟حتی یکبار مثلا

بله 

ولی دیدم مثلا دلم نوزاد میخواد

دلم یه دختر شیرین زبون ۳ ساله میخواد

دلم یه نوجوان برومند میخواد 

ولی فکر که کردم متوجه شدم اون نوزاد همیشه نوزاد نیسا

اون دختربچه بزرگ میشه

اون نوجوان کلی زحمت براش کشیده شده تا نوجوان شده 

و دیگه دلم نخواسته

سر اومد زمستون...

نه هرررررگززززامان از مسوولیت امان از غم اولاد دوتا دارم ۲۳و ۱۷

با گوشت و پوست و استخونم درکت کردم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بله ولی دیدم مثلا دلم نوزاد میخواددلم یه دختر شیرین زبون ۳ ساله میخواددلم یه نوجوان برومند میخواد ول ...

درستهه 

من مجردم کلا و میدونم من آدم مادر شدن نیستم و دلم نمیخواد هیچوقت بعد ها بچه دار شم 

خواستم بدونم ممکنه ی روزی فکرم بره طرفش یا نه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

مسئولیت مادر بودن خیلی سنگینه😔قبلا فکر میکردم با خوندن کتابهای تربیتی و تامین بودن از لحاظ مادی بچه داری نبایدکار خیلی سختی باشه امااشتباه میکردم

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
درستهه من مجردم کلا و میدونم من آدم مادر شدن نیستم و دلم نمیخواد هیچوقت بعد ها بچه دار شم خواستم بدو ...

بله ادم هر لحظه امکان داره نظرش تغییر کنه 

من توی مجردی میدونستم بچه برام اولویت نیست 

نمیدونستم که قطعا نمبخوام

سر اومد زمستون...

بله ادم هر لحظه امکان داره نظرش تغییر کنه من توی مجردی میدونستم بچه برام اولویت نیست نمیدونستم که قط ...

من اونطوری که فکرامو و تصمیممو برای بچه گرفتن برای همسر نگرفتم

خخخ

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

14 و 9 سال

وای یعنی من اونموقع هم راحت نمیشم؟

یه سوال

بچه ها از چه سنی دیگه به مادر نمیچسبن همش دنبال مامانشون راه نمیفتن گریه کنن و بغل بخوان از کی میزارن مادر به زندگیش برسه و کمی زبون فهم و مستقل میشن؟

وای یعنی من اونموقع هم راحت نمیشم؟یه سوالبچه ها از چه سنی دیگه به مادر نمیچسبن همش دنبال مامانشون را ...

ببین مشکلاتشون تو هر سنی یه شکله

بله اینایی که گفتی دیگه تو سن های بالاتر نیست و از این بابت واقعا راحتی، اما اینکه فکر کنی با بزرگتر شدنشون دیگه مشکلاتشون تمام شده اشتباهه 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!