2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عاشق سینه بزرگم واقعا تو رابطه و جذابیت زن خیلی تاثیر داره.هر مردی هم ‌ک بگه نه من کوچیک دوست دارم زر مفت زده😇 فقط چون پول نداره بده زنش بره پروتز کنه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
منم همینه و راضی هستم اصلا سینه باعث شده تو این سن هیچکس باور نکنه همه میگن بیست سالته

من سایز سینم ۷۵ بود قشنگ یادمه از سیزده سالگی تا الان که باشگاه میرم تقریبا شده هفتاد ولی سایزش خیلی خوبه 

اکثر مدل ها سایز سینشون همینه لباس ها هم قشنگ تنشون میشنه 

ولی اسی اگه میخوای سایز سینه ات بزرگ بشه فکر کنم لازم باشه وزن تا بره بالا و این شامل چربی ناحیه شکم هم میشه چون من قبلاً دو ماه نتونستم برم باشگاه حدودا شکم سه سانت اضافه کردم و سینه هم بزرگ تر شد 

ولی به محض ورزش باز کوچیکتر میشه

من سایز سینم ۷۵ بود قشنگ یادمه از سیزده سالگی تا الان که باشگاه میرم تقریبا شده هفتاد ولی سایزش خیلی ...

دقیقا 

من باشگاه نمیرم سوتین راباید بزرگتر بخرم 

شش ماه باشگاه میرم باید کوچکتر 

وزن تو شکم و سینه خانمها خیلی تاثیر داره 

برخلاف ران و باسن که ممکنه طرف وزن بگیره ولی باسن صاف و ران باریک باشه

دقیقا من باشگاه نمیرم سوتین راباید بزرگتر بخرم شش ماه باشگاه میرم باید کوچکتر وزن تو شکم و سینه خانم ...

خداییش همینه 

من تا حالا خانومی رو ندیدم که شکمش تخت باشه و سینه اش بزرگ مگه اینکه پروتز کرده باشه 

هر خانومی رو دیدم سینه اش ۸۵ بوده باشه چربی اطراف شکمش وحشتناک زیاد بوده