2777
2789
عنوان

اپلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست
چرا؟

الان سر کارم اگه فرصت داشتم تو نت برات در میاوردم ببخشید

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من دو سالی هست میرم  اره کم میشن شاید تعدادشون بعد ی مدتی کم نشه اما اینقد نازک و کمرنگ ...

سرطاااان واقعا!!!

اما پس چرا تو نی نی بان میگفت میتونین برین اپلاسیون تو بارداری و بعد زایمان برین لیزر!!!

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
سرطاااان واقعا!!! اما پس چرا تو نی نی بان میگفت میتونین برین اپلاسیون تو بارداری و بعد زایمان برین ...

برای زیربغل فقط چون میگن غدد لنفاوی اون قسمت تحریک میشه و سرطان سینه ایجاد میکنه

من یکساله میرم موهام کم و نازک شدن و خیلیم راضیم ادامه میدم

منم دوساله برای دست و پا

راضیم و ادامه میدم

زیر بغل و جلو هم هر دو روز میرین حموم تیز بر یا ژیلت بزنی زمان بر نیست سالم ترم هست

منم دوساله برای دست و پا راضیم و ادامه میدم زیر بغل و جلو هم هر دو روز میرین حموم تیز بر یا ژیلت ب ...

با تیغ خب زود در میاد و....شوشو اینجوریه😒...

واس همین میگم لیزر...

لیزر ک حرام نیست!!!هست؟

من خیلی پشمالوام :( از هر سوراخ مو 3 تا میومد از 8سال قبل رفتم اپلاسیون خیلییییییییییییییی بهتر شد حداقل هر ماه میرفتم و بعد 2 هفته شرو میکرد در اومدن مخصوصا قسمت بیکینیم عالیییییییییییییییییییییییییییییی بود زیر بغل بدیش اینه باید وایستی بلند شه واسه دور بعد یکم رو اعصاب بود ادامه ندادم ولی واسه بیکینی خط پشت اینا عالی بود الان حاملم گذاشتم کنار خیلی ناراحتم :(

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.
منم دوساله برای دست و پا راضیم و ادامه میدم زیر بغل و جلو هم هر دو روز میرین حموم تیز بر یا ژیلت ب ...

راستی میگن تو حاملگی از تیز بر استفاده نکنین!!!