2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی نفهم و بی فرهنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 60 پست

عزیزم تو‌محبت و مهربونی تو از همسرت دریغ نکن و نا‌چارا به مادر شوهرت بی محلی کن و اصلا باهاش سعی کن خیلی همزبون و‌هم‌کلام نشی

ولی به شوهرت فشار نیار بذار از جانب تو دلش قرص باشه اینجوری مطمین باش از همین دوره نامزدی پشتوانه اش تو میشی و‌دیگه حرفای مادرش براش مهم نیس

اگرم توهینی مادرش بهت کرد با اشک و مهربونی به همسرت بگو جوری که‌حس کنه میخوای بش تکیه‌کنی که اومدی گله گی کردی

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

خب عزیزم حرصش بده مثلا میگه با فلان دختر بوده تو روهم ول میکنه بگو من انقد دوسش دارم که با هرکی بوده برام مهم نیس اونم که فعلا دو دستی منو چسپیده ول کنم نیس شما نگران نکن خودتو البته اینارو باخنده و شوخی بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت که پشتت هست پس نگران نباش فقط بی محلی کن کاری از پیش نمیبره

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

اولا اصلا بين مادرشو و ايشون نباش نبايد ارتباطشو با خانوادش بد كنه

بعدم تو ميتوني محدود كني رابطتتو باهاشون اينكه ميگي همسرم ازمادرش متنفره اصلا خوب نيست

خواهرانه بهت ميگم هيچ پسري ازمادر ش نفرت نداره اوناييم كه مقطعي ميگن چهارروز ديگه ميزنن تو سرت كه تو رابطمو خراب كردي پس اگر اينو ميگه خوشحال نشو وبه شدت موضع بگير وبگو مادرته وبايد بهش احترام بزاري هرچند ازمن خوشش نمياد حساب من با تو جداست

ممنون از راهنماییتون دوستان عزیزم ،امروز دیگه زده بودم به سیم آخر جوری که با همسرمم حرفم شد ،مادرشوهرم فقط خودشو بالا میبینه و به پدر شوهرم که مدرک دیپلم داره هی زخم زبان میزنه میگه تو بی سوادی هیچی نمیفهمی واقعا خسته شدم جوری که برای اولین بار تو زندگیم واسه یه نفر آرزوی مرگ دارم😔دعا کنید برام

اولا اصلا بين مادرشو و ايشون نباش نبايد ارتباطشو با خانوادش بد كنه بعدم تو ميتوني محدود كني رابطتتو ...

آخه واقعا کارایی میکنه که هر کس باشه نفرت پیدا میکنه اون سالی که قرار بود همسرم کنکور بده از شوهرش طلاق گرفت به بهانه های الکی و انواع فشار ها روی همسرم بود ولی وقتی کنکور تموم شد آشتی کرد دوباره ،فقط قصدش اذیت بچه هاش هس

[QUOTE=50901596]راضي به ازدواجتون نبوده  نه راضی بوده فقط از اذیت کردن لذت میبره

اگه جوابشو ندي زود زود خوب ميشه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
عزيزم اخلاق اونو كه نميتوني درست كني مگر اين كه خودت و همسرت تا حد امكان خودتونو دور بكشي ...

وقتی با همسرم میریم بیرون یا تو خونه تنهاییم زنگ میزنه هی میگه اون کارو بکن این کارو بکن تا نتونیم پیش هم باشیم واقعا خیلی اذیت میکنه

عجب مادری،مگه یه مادر چی میخواد غیر از خوشبختی فرزندش ،اگه خدای نکرده شما هم بری که پرونده اش سیاه م ...

باور کن فقط میخواد بچه هاش بدبخت بشن یه پسر 10 ساله داره یکم شیطونه اونقدر بهش دارو داده که سو ر صدا نکنه بچه افسرده شده و توهم زده به همسرمم اونقدر فشار آورده که سردرد عصبی داره

باور کن فقط میخواد بچه هاش بدبخت بشن یه پسر 10 ساله داره یکم شیطونه اونقدر بهش دارو داده که سو ر صدا ...

خدا الهی مادر شوهرتون را شفا بده

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم