2777
2789
خواهش می کنم.💙💙💙

راستی شما هم برای نی نی سایت کار میکنین؟ یا همین طوری کاربر هستین؟ دورکاری برنمیداره نی نی سایت؟

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

عزیزم چرا نی نی سایت یه چند نفرو استخدام نمیکنه برای این کار؟ واقعا این کمترین حق کاربراست. برای سای ...

آره مخصوصا که خصوصی هست این همه پیام.

🟡🟡🟠🟠 قبلا که لینک رو توی تاپیک می فرستادن خیلی خیلی بهتر بود.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راستی شما هم برای نی نی سایت کار میکنین؟ یا همین طوری کاربر هستین؟ دورکاری برنمیداره نی نی سایت؟

من مثل شما کاربر هستم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

من مثل شما کاربر هستم.

جدی؟ خوب واقعا حیفه. من فکر میکردم استخدام اینجا هستین. 

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

جدی؟ خوب واقعا حیفه. من فکر میکردم استخدام اینجا هستین.

آره