2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 32 پست
زیست عظیمیشیمی فراهانیریاضی کرمیفیزیک ام یحیوی

شیمی فراهانی تو بخش مسائل ضعیف نیست یعنی میتونید تست ها رو بزنید
یحیوی خیلی خوبه تو تدریس ولی خیلی ارومه نمیتونم ببینمش
زیست عظیمی باهاش داشتم نمیاد عکس ها و متن کتابو تحلیل کنه فقط میاد مفهومو درس میده با این شرایط میتونید تست بزنید
ریاضی کرمی سطح پایین نیست

کاربر اقا هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیمی فراهانی تو بخش مسائل ضعیف نیست یعنی میتونید تست ها رو بزنیدیحیوی خیلی خوبه تو تدریس ولی خیلی ار ...

کرمی اتفاقادسطح پایین میگه

ولی مقدم نیا ام ببین

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم:namersii

زیست و میگن حنیف خوبه ولی من خوشم نیومد ازش فرهمندنیا خیلی بهترهشیمی فقططط فراهانیفیزیکم فقط قضاااتی

شیمی فراهانی تو بخش مسائل ضعیف نیست یعنی میتونید تست ها رو بزنید
قضاتی بنظرتون تو دوازدهم ضعیف نیست
ریاضی کرمی سطح پایین نیست

کاربر اقا هستم 

وا حالت خوبه؟😐

نه اصلا
این هه هه هه جواب اون استیکراتون بود
نمیدونستم منظورم این که میدونم ولی نمیخوام اینکارو بکنم چون هم حرامه و اونا راضی نیستن هم سر وقت نمیزارن هم وقتی انلاینی بازدهیت بیشتره

کاربر اقا هستم 

شیمی فراهانی تو بخش مسائل ضعیف نیست یعنی میتونید تست ها رو بزنیدقضاتی بنظرتون تو دوازدهم ضعیف نیستری ...

با فراهانی خیلیی راحت تست میزدم همین طور با قضاتی ولی به هرحال به خودتون بستگی داره

..

شیمی فقط فراهانی

شما کلاس داشتید باهاش درصدتون تو ازمونا
میتونید کتاب سخت مثل نردبام بزنید
و اینکه تو بخش مسائل ضعیف نیست طوری که نتونید تست ها رو بزنید

کاربر اقا هستم 

نه اصلا این هه هه هه جواب اون استیکراتون بود نمیدونستم منظورم این که میدونم ولی نمیخوام اینکارو بکنم ...

یه پیشنهاد بود برای اینکه خیلیا توانایی خرید رو ندارن، بقیش بستگی به خودتون داره.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊