2777
2789
عنوان

حمایت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسر منم هیچوقت حمایت نکرد و همه چی برام عقده شد و تو دلم موند و خفه شدم همیشه

حس میکنم شوهرم یه ترسی ازشون تو دلشه شایدچون بچه اخره 

همش میگه اینا اگه بهشون چیزی بگم بدتر میکنن بنابراین ولشونکن

اگه کسی تو خانوادش بهم بی احترامی کنه دیگه باهاشون براحتی صاف نمیشه

مثلا جاریم بیشعور بازی دراورد علیه من

شوهرم دیگه محل سگ بهش نمیده 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
چرا ولی نفهمن خب خانواده شوهرن دیگه همش پر توقع و پرادعا و حق به جانب

نمیدونم شرایطتون چطوریه؟ 

یا چه اندازه با هم ارتباط دارین؟

اگر میتونی با افرادی که اذیتت میکنن ، ارتباطت رو کمتر کن.

نیاز نیست به همه حرف هاشون جواب بدی ، گاهی سکوت بدترین جوابه. ( باید بسنجی و ببینی کدوم واکنش بهتره؟ ) 

نمیدونم شرایطتون چطوریه؟ یا چه اندازه با هم ارتباط دارین؟اگر میتونی با افرادی که اذیتت میکنن ، ارتبا ...

ارتباط کم میکنی چون خیلی مذهبی اند میان میگن تو صله رحم قطع کردی و فلان بهمان چقدر حساسی و... 

نمیدونم شرایطتون چطوریه؟ یا چه اندازه با هم ارتباط دارین؟اگر میتونی با افرادی که اذیتت میکنن ، ارتبا ...

متاسفانه به خاطر شرایط بد مالی همسرم قبول کردم طبقه بالا خونه مادرشوهرمو بسازیم و هر دو شاغلیم پول گذاشتیم ساختیم الانم خونه به نام منه 

ولی دوس ندارم نزدیکشون زندگی کنم چون مادرشوهرم همه رفت و امدامونو زیرنظر داره

اگه کسی تو خانوادش بهم بی احترامی کنه دیگه باهاشون براحتی صاف نمیشهمثلا جاریم بیشعور بازی دراورد علی ...

اره منم شوهرم بی محلشون میکنه تا همیشه 

اما من دوس داشتم جوابشونو بده 

ارتباط کم میکنی چون خیلی مذهبی اند میان میگن تو صله رحم قطع کردی و فلان بهمان چقدر حساسی و...

اگر مذهبی هستن ، میتونی یجورایی از راه مذهب وارد بشی.

برای مثال میتونی احادیثی از منابع معتبر پیدا کنی در مورد آزار دادن ، دخالت کردن تو زندگی زن و شوهر و اینجور موارد و غیر مستقیم مطرحشون کنی. 

حتی تا جایی که اطلاع دارم ، صله رحم هم شرایط داره. 

متاسفانه به خاطر شرایط بد مالی همسرم قبول کردم طبقه بالا خونه مادرشوهرمو بسازیم و هر دو شاغلیم پول گ ...

خدا رو شکر خونه دارین. 

بله واقعا سخته نزدیک هم بودن. 

باید شما و همسرت سعی کنید بیشتر روابط رو مدیریت کنید.

من ک طرف منو همیشه میگیره اما برخورد هاش با اونا پسند من نبوده من یه مقدار تند تر دوس دارم

بالأخره شما و همسرت تو اون خونه زندگی می‌کنید و نزدیک هم هستین ، پس ارتباط باید جوری باشه که هم آرامشتون حفظ بشه و هم فاصله ها رعایت بشه. 

خدا رو شکر خونه دارین. بله واقعا سخته نزدیک هم بودن. باید شما و همسرت سعی کنید بیشتر روابط رو مدیریت ...

با خود پدرشوهر و مادرشوهر خوبیم ولی جاری و اینا ک از شهرای دیگه میان انتظار دارن ماهمش برم پابوسیشون و اونابه ما بی احترامی کنند بعد پشتمون حرف میزنن و...