2777
2789
عنوان

چندروزبعد؟؟؟

190 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم🌷من۹پری اومد میخوام اقدام کنم به نظرتون چندروزبعدپری؟اسیدفولیک چه وقت بخورم؟یک شب درمیان باشه؟چیزمیزاستفاده کنم؟مث جوش شیرین؟مرسی😍

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

از روز ۱۰ یک شب درمیون

اسید فولیک ۱ هر شب 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روز ۱۰ یک شب درمیون اسید فولیک ۱ هر شب 

ازروز۱۰ینی وقتی ۱۰روازپریودم گذشته باشه؟تاکی؟؟ادامه بدم؟

عزیزم اسید فولیکو حداقل 3 ماه قبل از بارداری باید خورد

پس شما بدون ِ توجه به اینکه این ماه باردار میشی یا نه, اسید فولیکتو ادامه بده چون برای رشد اولیه سلولهای عصبی جنین و تشکیل اندامهاش ضروریه

ایشالا زودیا باردار میشی

باید سه ماه قبل از اقدام اسید فولیک رو شروع میکردی و تا آخر بارداری ادامه بدی اگه پسر میخوای جوش شی ...

من اقدام اولم جوش شیرین استفاده کردم.باردارنشدم.یه جاخوندم اسپرم می‌کشه.امامیخوام ببینم ربطی داره؟؟؟

عزیزم اسید فولیکو حداقل 3 ماه قبل از بارداری باید خورد پس شما بدون ِ توجه به اینکه این ماه باردار م ...

ممنونم🌷🌷🌷

من اقدام اولم جوش شیرین استفاده کردم.باردارنشدم.یه جاخوندم اسپرم می‌کشه.امامیخوام ببینم ربطی داره؟؟؟

نه اسپرمای دختر رو از بین میبره سرچ کن کامل توضیح داده من برا بچه اولم زیاد نشستم

کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی
از سه ماه قبل از اقدام باید اسید فولیک میخوردی .. الانم هر شب بخور ..جوش شیرین استفاده نکن ممکنه اسپ ...

اقدام اولم جوش شیرین استفاده کرده بودم😖😖😖

توکل به خدا اقدام کن اصلا هم خودتو درگیر این کارا نکن چون خدا هر چی صلاح بدونه همون رو بهت میده پس خ ...

ممنونم خواهری🌷🌷🌷