2777
2789
عنوان

بنظرتون با منه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 35 پست
یه استوری بذار که که خوریش به تو نیومده 😁 فقط بسوز بترک

نه خیرسرم من مثلا اون عروس آروم و بافرهنگ و تحصیلکرده اشونم😂🤭من بخاطر داداششون که خیلی آروم و متینه و کلا اخلاق خودمم نیس زیاد،سلیطه بازی درنمیارم و این رفتاراشون رو دایورت میکنم تا زندگی همسرم آروم باشه و بخاطر این حرفای خاله زنکی درگیر نشه

من همسرم خیلی زیاد برام گل میگیره واقعا با مناسبت و بی مناسب برام گل میگیره....هیچوقت عکس نمیذارم از همشون.،حالا یه بار تو بله گذاشته بودم جاریم سریع استوری کرد که تازه به دوران رسیده ها هرچیزی رو استوری میکنن و ما تا ماتحتش رو دیدیم و از این شعر و ورا....واقعا ناراحت شدم..چون واقعا خیلی از اون بالاترم.بعد به من میگه تازه به دوران رسیده.بخدا دیپلم هم نداره😞کلا هرچی میذاشتم یه چیزی مینوشت منم دیگه بلاکش کردم.هنوزم بلاکه

...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همسرم خیلی زیاد برام گل میگیره واقعا با مناسبت و بی مناسب برام گل میگیره....هیچوقت عکس نمیذارم از ...

من ابدا بخدا با کسی کار ندارم حسادت کلا تو وجود زنه دروغ چرا منم گاهی حسودی کردم به این چیزا اما هیچ وقت اینطوری مثل اینا جارش نمیزنم.موهای من خیلی بلنده میبافمشون اکثر اوقات همسرم یبار به همین خواهرش گفته بود موهات جمع کن نریزه گفته بود ما که مثل بضیاااا موهامون انقدر بلند نیس ببافیمشون ببخشید

من همسرم خیلی زیاد برام گل میگیره واقعا با مناسبت و بی مناسب برام گل میگیره....هیچوقت عکس نمیذارم از ...

واقعا آدم وقتی به یه موفقیتی یا شکستی میرسه تازه میفهمه اوووو چقدر دشمن داشته و خبر نداشته چقدر دوست نما داشته و خبر نداشته .