2777
2789
عنوان

تو رو قران یکی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 80 پست
نگران نباش خواب ناز تشریف دارن

کاش ایطور باشه بلایی نیاره سر خودش میمیرم💔😔

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش تا هشت خوابه بعدشم پیام میده شرمنده. خوابم برد

کاش ایطور باشه از بس تو خونه قدم زدم دارم میمیرم.😭💔

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

گفتم کع من با عشقم دعوا کردم شب بش گفتم بیادم نیسی بعد یهو خاببم برد اون ده دیقع بعد نوشت باز ینی تو ...

پسرا از این زرا زیاد میزنن

بهت قول میدم خدابه.واسه خودم پیش اومده ک میگم

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

پسرا از این زرا زیاد میزننبهت قول میدم خدابه.واسه خودم پیش اومده ک میگم

بنظرت من این چیزارو کع گفتم بنظر تو خودکشی کرده؟؟

یک کار کن تو خودکشی کن از استرس اون بابا بس بخدا بادمجان بم آفت نداره

چرا..

بگیر بخواب خودتم اذیت نکن

درک نمیکنی..

اسی آخه خودکشی چرا

فوقش ازت خیلی هم ناراحت باشه 

اول میاد سراغ خودت پوست کله خودت می‌کنه باهات جروبحث میکنه 

چرا بره به خودش آسیب بزنه

ببخشید یه جوری توضیح دادم که تا عمق عصبانیت هم بره خودکشی نمیکنه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
اسی آخه خودکشی چرافوقش ازت خیلی هم ناراحت باشه اول میاد سراغ خودت پوست کله خودت می‌کنه باهات جروبحث ...

نه اخه اون اصلا با من دعوا نمیکنه هیچی بم نمیگه ..😔💔

درک میگنم ولی به شدت حدت و جدیت تو نه

من خیلی استرسیم

نه اخه اون اصلا با من دعوا نمیکنه هیچی بم نمیگه ..😔💔

پس چرا اذیتش میکنی؟

آدم به این مهربونی اصلا نمیره خودکشی کنه 

عشقش تنها بزاره

ببین چقدر دوستت داره دعوات نمیکنه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا