2789
عنوان

مدیکور بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست
راستی اون بی بی چکات که مثبت شد پر رنگ بود؟

والا الان ۲۸ ام پری هستم چون امپول زدم دوره هام همون ۲۸ روزه میشه 

اون بی بی ها که مثبت شدند خطشون واضحه ولی به پررنگی خط اول نیست توکل به خدا 

انشاالله امید هیچ کدوم نا امید نشه که فکرش برا من یکی که وحشتناکه

"ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ...ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ **

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا الان ۲۸ ام پری هستم چون امپول زدم دوره هام همون ۲۸ روزه میشه  اون بی بی ها که مثبت شدند خ ...

کی میری آزمایش بدی؟

من اگه پریود نشم فردا صبح میرم آز میدم

کی میری آزمایش بدی؟ من اگه پریود نشم فردا صبح میرم آز میدم

سلام عزیزم من رفتم آز دادم خدا را شکر مثبت بود البته دکتر کلی دعوام کرد اخه خیلی زود رفته بودم و عددش پایین بود حالا ۴۸ ساعت دیگه باید تکرار کنم

انشاالله شما هم باردار باشی و منم همه مراحلم به خوبی طی بشه 

"ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ...ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ **
سلام عزیزم من رفتم آز دادم خدا را شکر مثبت بود البته دکتر کلی دعوام کرد اخه خیلی زود رفته بودم و عدد ...

ای جانم مبارک باشه عزیزم انشاالله به سلامتی دوران بارداری رو پشت سر بزاری و زایمان کنی و نینیت رو سالم به دنیا بیاری 

برای منم دعا کن 

سلام عزیزم من رفتم آز دادم خدا را شکر مثبت بود البته دکتر کلی دعوام کرد اخه خیلی زود رفته بودم و عدد ...

دکتر دعوا کرد عیب نداره به جاش از بلاتکلیفی و بی بی چکای مزخرف راحت شدی

ای جانم مبارک باشه عزیزم انشاالله به سلامتی دوران بارداری رو پشت سر بزاری و زایمان کنی و نینیت رو سا ...

حتما دعات میکنم البته اگه قابل باشم 

انشالله بیام ببینم تیکر بارداری گذاشتی عزیزم

وای نگو امروز صبح که بی بی منفی شد کلی گریه کردم فعلا یه درجه خیالم راحت شد بقیه اشم با توکل ایشاالله درست میشه

خانمای گل کمکککککک

الان ۴ روزه پری عقب افتاده.هر چی بی بی چک میزنم منفیه.این بار کلا c هم کمرنگ بود.

نه علائم بارداری دارم نه پری.فقط خستم خیلی زیاد

استرس دارم نمیدونم چرا مثبت نمیشه.به نظرتون بتا بدم یا زوده؟

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.