raha600 مدیر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 1194 عنوان مدیکور بازی | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست سلام دوستانشنبه عصر مدیکور به خط کم رنگیکشبنه صبح مدیکور یه خط خیلی کم رنگیکشنبه عصر مدیکور کم رنگ ترسه شنبه عصر مدیکور منفیچهارشنبه صبح مدیکور یه هالهالبته همه مثبتها زیر 5 دقیقه بودن خل شدم رفت خخخخخخ 1396/10/13 | 09:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha600 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 1194 چقدر حالت شبیه منه منم سه تا بی بی چک با سه مارک متفاوت مثبت ولی امروز چهارمی منفی دوساعت بعدش پنجمی ... راستی اون بی بی چکات که مثبت شد پر رنگ بود؟
minaaa_15 عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 85 راستی اون بی بی چکات که مثبت شد پر رنگ بود؟ والا الان ۲۸ ام پری هستم چون امپول زدم دوره هام همون ۲۸ روزه میشه اون بی بی ها که مثبت شدند خطشون واضحه ولی به پررنگی خط اول نیست توکل به خدا انشاالله امید هیچ کدوم نا امید نشه که فکرش برا من یکی که وحشتناکه "ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ...ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ **
raha600 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 1194 والا الان ۲۸ ام پری هستم چون امپول زدم دوره هام همون ۲۸ روزه میشه اون بی بی ها که مثبت شدند خ ... کی میری آزمایش بدی؟من اگه پریود نشم فردا صبح میرم آز میدم
minaaa_15 عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 85 کی میری آزمایش بدی؟ من اگه پریود نشم فردا صبح میرم آز میدم سلام عزیزم من رفتم آز دادم خدا را شکر مثبت بود البته دکتر کلی دعوام کرد اخه خیلی زود رفته بودم و عددش پایین بود حالا ۴۸ ساعت دیگه باید تکرار کنمانشاالله شما هم باردار باشی و منم همه مراحلم به خوبی طی بشه "ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ...ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ **
raha600 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 1194 سلام عزیزم من رفتم آز دادم خدا را شکر مثبت بود البته دکتر کلی دعوام کرد اخه خیلی زود رفته بودم و عدد ... ای جانم مبارک باشه عزیزم انشاالله به سلامتی دوران بارداری رو پشت سر بزاری و زایمان کنی و نینیت رو سالم به دنیا بیاری برای منم دعا کن
raha600 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 1194 سلام عزیزم من رفتم آز دادم خدا را شکر مثبت بود البته دکتر کلی دعوام کرد اخه خیلی زود رفته بودم و عدد ... دکتر دعوا کرد عیب نداره به جاش از بلاتکلیفی و بی بی چکای مزخرف راحت شدی
minaaa_15 عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 85 ای جانم مبارک باشه عزیزم انشاالله به سلامتی دوران بارداری رو پشت سر بزاری و زایمان کنی و نینیت رو سا ... حتما دعات میکنم البته اگه قابل باشم انشالله بیام ببینم تیکر بارداری گذاشتی عزیزموای نگو امروز صبح که بی بی منفی شد کلی گریه کردم فعلا یه درجه خیالم راحت شد بقیه اشم با توکل ایشاالله درست میشه "ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ...ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ **
amitis1988 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 412 خانمای گل کمککککککالان ۴ روزه پری عقب افتاده.هر چی بی بی چک میزنم منفیه.این بار کلا c هم کمرنگ بود.نه علائم بارداری دارم نه پری.فقط خستم خیلی زیاداسترس دارم نمیدونم چرا مثبت نمیشه.به نظرتون بتا بدم یا زوده؟ هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
amitis1988 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 412 آپ هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.