2777
2789
عنوان

چطور با یک فرد مذهبی آشنا شوم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 38 پست
کسی که روی چیزی تاکید میکنه میخواد اون جلوه اش رو مردم ببینند کنسله ولی فرقش اینه بی حیایی چیز مثبتی ...

اخه یه بدبختی که نماز خونه روزی ۵ بار نمازشو سروقت میخونه از نظر یه عده ریاست

یا مثلا تو ماه رمضون چیزی نخوره همینطور، یا کسی که چادریه فکر میکنن به خاطر تظاهر و ریا چادر پوشیده

بابا یه سری اعتقاداتی داره که داره بهشون عمل میکنه همین!

کاری به اون ادمای متظاهر ندارم ولی قبول کن قشر مذهبی و خانم های چادری تو این زمونه جزو اقلیت هستن کلی هم انگ بهشون میچسبونن! گناه دارن والا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداشت ها!!

اخه همه جا هست

شبکه پویا میزنی اکثرا شده سرود

من خودم مذهبیم

ولی هرچیزی زیادیش و به اجبار آدمو زده میکنه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اخه یه بدبختی که نماز خونه روزی ۵ بار نمازشو سروقت میخونه از نظر یه عده ریاستیا مثلا تو ماه رمضون چی ...

من خودم نمازم شاید دیر بشه ولی کنسل نمیشه روزه هم بتونم میگیرم ولی حجاب مجبور نباشم نمیزنم یا مثلا پسری آشنا باشم تایید باشه دست میدم واسه سلام علیک یا مثلا مشروب واسم خط قرمزه خودم و همسرم خو من پس اعتقاد دارم ولی به چشم نمیاد ولی یکی که ممکنه اعتقاد هم نداشته باشه با رفتارش بخواد تو چشم بیاد پسند من نیست کاری هم بهش ندارم اگه اون به ما کاری نداشته باشه 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

کسی که روی چیزی تاکید میکنه میخواد اون جلوه اش رو مردم ببینند کنسله ولی فرقش اینه بی حیایی چیز مثبتی ...

متاسفانه که الان جلوه گری شده ارزش وجای ارزش وضدارزش عوض شده

وهمین تعدادمعدود مذهبی درکوچکترین کارهاشون موردحجوم هستن

خیلی بزرگ نمایی میکنن و، ،،

خداروخوش نمیادخدایی

وخدایی که بشددددت کافیست❣
اخه یه بدبختی که نماز خونه روزی ۵ بار نمازشو سروقت میخونه از نظر یه عده ریاست یا مثلا تو ماه رمضون ...

حق# تاابد

والانمیشه نمازشونخونه یاحجاب نداشته باشه و،،،چون فک کنن داره تظاهرمیکنه

درصورتی که ایناروتین زندگیش هستن

وخدایی که بشددددت کافیست❣