2777
2789
عنوان

چطور با یک فرد مذهبی آشنا شوم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 38 پست
آخه بالاخره یکم باید آشنا بشیم همینجوری بدون اینکه شناختی داشته باشه مادرشو می‌فرسته؟

من تو‌خانواده مذهبیم حتی اونایی که بروز هستن هم انتخاب رو میذارن با مادرشون و‌خودشون انتخاب نمیکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش زیر نظرت میگیره و احتمالا قصدشو بهت میگه اونوقت فرصت داری باهاش آشنا بشی

آهان متوجه شدم ما با ی گروهی از طرف دانشگاه رفته بودیم این اقا هی سعی می‌کرد باهام صحبت کنه خودش بعدشم خودش بهم پیام داده ولی خیلیییی رسمی باهم صحبت کردیم هم من هم اون حالا نمی‌دونم چجوریه والا

بد اون وقت کسی که بی حیاییشو( چه تو ظاهر، چه تو کلام) جار میزنه از نظرت اوکی و خفنه؟!

خب حالا هرکسی ی عقایدی داره ول کن من خودم اینجور شخصیتای مذهبی که خیلی متعصب نیستن رو دوست دارم و ترجیح میدم به بقیه

بد اون وقت کسی که بی حیاییشو( چه تو ظاهر، چه تو کلام) جار میزنه از نظرت اوکی و خفنه؟!

کسی که روی چیزی تاکید میکنه میخواد اون جلوه اش رو مردم ببینند کنسله ولی فرقش اینه بی حیایی چیز مثبتی نیست بازخورد مثبت نمیگره ولی مثلا بگه وای فلانی اهل نمازه اهل روزه است بازخورد عمومی بالاخره مثبته واسه همین تظاهر معمولا اینجا صدق میکنه نه بر عکسش 

تو بسیج دانسگاه با چادر و‌حجاب فعال شو پس

نه من اصلا چادری و اینا نیستم خودشم تو سفری که از طرف دانشگاه رفته بودیم منو دید و خودشم تلاش میکرد باهام صحبت کنه بعدشم خودش تو مجازی پیدام کرده بود و پیام داد من اصلا اگه بخواد پوششم رو عوض کنم و این چیزا که نمی‌خوام ولی خب فکنم خودش همینجوری که هستم خوشش اومده باشه

کسی که روی چیزی تاکید میکنه میخواد اون جلوه اش رو مردم ببینند کنسله ولی فرقش اینه بی حیایی چیز مثبتی ...

اون اشاره‌ای نکرد که مثلا من نماز می‌خونم و این چیزا ما باهم ی سفری بودیم اونجا موقع نماز سر وقت صبح هم بیدار میشد و نماز میخوند