2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر با تفسیر کامل بهم خبر بده یادت نره ممنون❤️

نتیجه کلی: خوب است کمی زحمت دارد ولی به زحمتش می ارزد با توکل بخدا انجام دهید

سوره ممتحنه آیه ۱ 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

نتیجه کلی: خوب است کمی زحمت دارد ولی به زحمتش می ارزد با توکل بخدا انجام دهیدسوره ممتحنه آیه ۱

عزیزم سوره ممتحنه که آیه ی اولش اینه معنیش متفاوته

به نام خدا که رحمتش بی‌اندازه است و مهربانی‌اش همیشگی

ای اهل ایمان! دشمنان من و دشمنان خودتان را دوستان خود مگیرید، شما با آنان اظهار دوستی می کنید، در حالی که آنان به طور یقین به آنچه از حق برای شما آمده کافرند، و پیامبر و شما را به خاطر ایمانتان به خدا که پروردگار شماست [از وطن] بیرون می کنند، [پس آنان را دوستان خود مگیرید] اگر برای جهاد در راه من و طلب خشنودیم بیرون آمده اید [چرا] مخفیانه به آنان پیام می دهید که دوستشان دارید؟ در حالی که من به آنچه پنهان می داشتید و آنچه آشکار کردید داناترم، و هر کس از شما با دشمنان من رابطه دوستی برقرار کند، مسلماً از راه راست منحرف شده است. (۱)

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

عزیزم سوره ممتحنه که آیه ی اولش اینه معنیش متفاوتهبه نام خدا که رحمتش بی‌اندازه است و مهربانی‌اش همی ...

بزن نتیجه استخاره ایع ۱ممتحته اینجا خدا داره راه راستو نشون میده تفسیر کلی ایه یعنی جوابش مثبته ولی گفتم سختی و تلاش زیادی داره 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️