2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 38 پست
ببین یطرف همیشه تو رابطه طرفو ول میکنه معمولا ینفر این وسط بی حسه که میزاره میره دیگه🥲 چرا کات کردی ...

هعی منم میخاسم تموم شه دیگ اخراش بود طرفم خیلی عصبی پرخاشگر بود میگف نمیتونم منم زود رنج اصن درک نداشت 

ولی خیلی راحت بود براش زد بلاکم کرد ازهمجا۰

🙂من خیلی دختر زود رنجیم صدبار قول گرفتم ازش دستشو گرفتم گفتم اذیتم نکن انگار اصلا احساس نداش ک اینجوری رف گریهامو ندید چقد بعضی ادما میتونن سنگ باشن اخع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدالعنتش کنه دارم میمیمرم😭😭😭تواتاقم دارم اشک میریزم خدایااهستی ت جوابش بده

عزیزم آروم باش 

ایشالا خدا خودش کمک کنه زودتر فراموشش کنی 

چن سالته 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
خدالعنتش کنه دارم میمیمرم😭😭😭تواتاقم دارم اشک میریزم خدایااهستی ت جوابش بده

😭😭😭😭منم موقع کات حالتو داشتم زنگ زدم بش پشت گوشی توخیابون گفتم خودمو زیر ماشین میارم ....ب کتفش نبود 

هعی منم میخاسم تموم شه دیگ اخراش بود طرفم خیلی عصبی پرخاشگر بود میگف نمیتونم منم زود رنج اصن درک ندا ...

چه ادم احمق بی لیاقتی بوده

چطور اشنا شدین؟ 

عیب نداره ببین به این فکر کن که حداقل کسی نیست که بیاد ذهنو روحو روانتو ازار بده این خیلی بهتره که برای خودت ارزش قائل شدی شاید یخورده اذیت شی ولی حالت خوب میشه مگه ن؟🙂

چه ادم احمق بی لیاقتی بودهچطور اشنا شدین؟ عیب نداره ببین به این فکر کن که حداقل کسی نیست که بیاد ذهن ...

🥲۱۰ماه باهم بودیم از طریق مغازش میرفتم خرید بازاری بود.. بعدم اینستا

توده ماه بخدا انقد وابسته شده بودم بااینکع انقد عصبی. بود هرچی میگف میگفتم باشه ولی ذاتش بد بود نمیفهمید معنی خوبیو

😔نه ب وقتایی ک پیشش بودم گریع میکردم اذیتم نکن بغل میکرد میگفت نه قول میدم ولی فرداش دوباره همون اش همون کاسه اخرشم ک گف مانمیسازیم باهم من ادم عصبیم منفعت طلبم برو....