2777
2789
عنوان

بی احترامی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 62 پست

منم واسه تولد دوستم بهش پیام تبریک‌ دادم

با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 من فقط قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 

یه بارم واسشون پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب 🥲 🥲 🥲 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رفیقی دارم که قلق داره محلش ندی محلت میده 

ولی آدم حسابش کنی شاخ میشه 

همیشه اول خودش پیام میده من پیام نمیدم 

یه دختر خاله هم داشتم ازم آویزون میشد پیام میداد و چرت و پرت هم می‌گفت منم باهاش سرد رفتار میکردم 

یکم دلم به حالش سوخت گفتم حالا دو بار به دروغاش بخندم چیزی نمیشه 

محل نداد بهم دیگه 😐

ولش کن پیام نده خودش میاد سمتت👍

واییی مجازییی اعتماد نکننننن

ولی آدمای دورم همه یا مولتی میلیاردرن یا دروغگو 

خسته شدم همشون آدمای مادی هستن ولی این مثل اونا نیست

اینم سابقه خوبی نداشته اینقدر در مورد هویتش دروغ گفته که نگم دیگه حتی حوصله تعریف کردنش هم ندارم 

به خدا بغضم گرفته مگه من چیکارش کردم اینطوری رفتار میکنه؟ جز حمایت و عشق بوده؟خسته شدم از آدمایی که همه یا مستقیم دلمو میشکونن یا بهم بی احترامی میکنن 

ولی آدمای دورم همه یا مولتی میلیاردرن یا دروغگو خسته شدم همشون آدمای مادی هستن ولی این مثل اونا نیست ...

عزیزم می‌دونی چیه 

حق داری خسته باشی دلت گرفته باشه 

تهش باید یاد بگیری خودتی و خدا فقط 

تو هر برهه از زندگی خدا میخاد بهت ثابت ببین تهش فقط من میمونم براتاااا دلتو ب کسی جز من خوش نکن 

ن اینکه با هیچکس ارتباط نداشته باشی منظور اینه بودن چ بهتر نبودن فدای سرت 

البته یکی باید ب خودم بگه💔💔

هرچند برام تجربه شد

عزیزم می‌دونی چیه حق داری خسته باشی دلت گرفته باشه تهش باید یاد بگیری خودتی و خدا فقط تو هر برهه از ...

ممنونم ازتون حرفاتون خیلی روی من تاثیر گذاشت😭❤️