2777
2789
عنوان

کیا اخرای بارداریشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 20 پست
طبیعی وای نگو مامانم از راه دور قرار پیشم بیاد دوس داشتم موقه زایمان کنارم باشه میترسم سرپا وایسم در ...

فایده نداره هر چی زمان بگذره بدتر میشه... یا از شوهرت کمک بگیر یا یکی رو بیار خونه رو جمع و جور کنه الکی دست رو دست نذار تو هفته ۳۸ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
دعام کن عزیزم تنهام انشاالله زایمان راحت و بچمو صحیح سالم بغل بگیرم حالا یکی دوساعت منتظر میمونم

عزیزی ان شاالله بسلامتی امشب زایمان کنی اینجاکه داره بارون میاد شبه قشنگیه بشین قرآن بخون دلت آروم بگیره من تا شب زایمان قرآنوبایدختم کنم هروزدارم میخونم خیلی آرامش داره حتما واسه منم دعا کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اول استراحت مطلق بودم ، همیشه دکتر می‌گفت اگه بتونیم تا سی و هفت هفته هم نگهش داریم خیلی هنر کردیم الان که رسیدم به چهل آنقدر پیاده روی و پله رفتم که از پا افتادم ولی هنوز دردای اصلی نیومده همیشه انقباض و درد کاذب هم دارم دیگه خسته شدم

من از اول استراحت مطلق بودم ، همیشه دکتر می‌گفت اگه بتونیم تا سی و هفت هفته هم نگهش داریم خیلی هنر ک ...

اره بعضی وقتا ادم دوس داره زود زایمان کنه بچه نمیاد منم زایمان قبلیم اینقد پیاده روی میکردم الان هی میگم من مطمئنم چهل هفته رد میکنم دردم نمیگیره و باز امادگیشو ندارم ولی مثل اینکه میخواد سوپرایزم کنه