2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه چیزی هست که میخواد ببرتت اونجا و اصرارم داره بری! احتمالا داستانی هست و اینکه میگی مهم هست بای ...

نمیدونم داستان چیه

از گذشته من خیلی گیر نیس

من خیلی ها رو دیدم رابطه زیاد داشتن ولی رفتن با دختر افتاب مهتاب ندیده ازدواج کردن. 

نمیدونم داستان چیهاز گذشته من خیلی گیر نیسمن خیلی ها رو دیدم رابطه زیاد داشتن ولی رفتن با دختر افتاب ...

اگه خودتون قبلا با کسی بودین خداییش نامردیه دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده باشین  

باشه

ببین سر کلاس های قبل ازدواج بهتون دکتر زنان معرفی میکنن.درضمن گفت دوستمه قرار نیست قضیه بو دار باشه شاید دوستش گواهی سلامت میده و وارده

گواهی رو فقط با شناسنامه میدن یعنی سمت ما یه متخصص هست و فقط با شناسنامه گواهی میدن

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

معلوم نیست با دوستش قراره چیا و چه دروغایی به پسره بگن

خیلی حرفت زشته ی درصد احتمال بده هیچ کلکی توکارش نباشه و صرفا ب خاطری دوستش دکتر زنان هست میخاد بره پیشش اونوقت مدیونش میشی

بعدشم همین شما باعث میشین مردا شکاک بشن از اونورم ب زنا میگین مردی که شکاک باشه رو بریز دور و نرو گواهی بگیر

بهم اندازی نکنین لطفا

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

شک ب دل اقا نندازین شاید خانم کلک نداره 

من خودم قبل عقد ب همسرم میگفتم من حتما گواهی میگیرم میگفت مهم نیست و فلان ولی تودلم میگفتم اگ یروز عوض شد و بهونه اورد و ب دروغ گفت دختر نبوده چی؟

تا اینکه رفتیم کلاس برای عقد اونجا دکتر معرفی کردن و رفتم گرفتم البته تو کلاس گفتن با مامان یا خواهر برین اگ نشد اونوقت با شوهر 

شوهرمم توکلاسا بود دید وکیل چی میگه و میگه گرفتن گواهی اختیاریه ولی بگیرین بهتره دیگه مخالفت نکرد گفت هرجور خودتی همون دکتریم ک معرفی کرده بودن رفتم  

درضمن بعضی از خانما اینجا گفتن حتما کلک داره و مشکوکه شک ب دل اقا انداختن بعد از اونور اگه خانمشون تاپیک بزنه بگه همسرم گفته گواهی بگیر یا گفته خودم دکتر معرفی میکنم همین خانما میگن نرو  و نگیر و اقا شکاکه و بریزش دور و کنسله و فلان

مدیون کسی نباشین

نه کجا خودت بری زشته

من ندیدم مرد بره

مادرت یا خواهرت رو باهاش بفرست

چند حالت داره

اول  میخواد مطمئنت کنه که بعدا حرفی نمونه

دوم  به قول دوستان میخواد یه دروغی سر هم کنه

سوم  ممکنه پرده ارتجاعی داشته باشه و بترسه بعدا ازش ایراد بگیری

چهارم  ممکنه کلکی تو کار نباشه و صرفا بخاطر این دوست خودشو انتخاب کرده که اون دوستش چیزاییو که میخواد بگه ( مثلا بگه بعد رابطه چه کارایی انجام بدید چه کارایی انجام ندید)

از مورد پنجم ببعد دیگه خدا میدونه