2777
2789
عنوان

توصیه تون چیه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 110 پست

درس بخون و علاقتون کشف کن

دنبال رویاهات برو و نذار کسی اذیتت کنه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست چه رشته ای چه دانشگاهی فقط برو دانشگاه همین

چرا اتفاقا خیلی مهمه 

کلا دانشگاه نری خیلی بهتره تا اینکه بعضی رشته هارو بخونی

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

یا درس یا یاد گرفتن یه مهارت

همه ادما شور و شوقایی تو یسری سنا دارن ولی این هیجاناتم یروز از بین میره و منطق جاشو میگیره.اونموقع میگی کاش وقتمو به بطالت نمیگذروندم و یه چیزی یاد میگرفتم.اونموقع موقعیتای اجتماعی ادمارو میبینی موقعیتای شغلیشونو و حسرت میخوری چرا کل جوونیتو تلف کردی

چرا اتفاقا خیلی مهمه کلا دانشگاه نری خیلی بهتره تا اینکه بعضی رشته هارو بخونی

اشتباه محض میکنی یه سری چیزا تو سن خودش خوبه فقط دانشگاه یکیش هست بعدش رشته هایی مثل حسابداری مدیریت اقتصاد اینا مهم روابط عمومی و کارهایی بعدی خودته به اتلاف عمر نمیارزه شما پتانسیل رشته خاصی نداشته باشی تمرکزت بزاری بعدش هم نشه