2777
2789
عنوان

آمپول بتامتازون در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 34 پست
بچه اگه بالای 28 هفته باشه که میره تو دستگاه تا شرایط تثبیت بشه تا وقتی که دکتر تشخیص بده و مرخص شه، ...

اهان همه ی بچه ها از ۲۸ هفته ب بعد میتونن بیرون بمونن.چن روز دستگاه نگرمیدارن لازمه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم بزن که ریه های بچت زودتر کامل بشه من اشتباه کردم نزدم پسرم هفت ماهه دنیا اومد یک ماه بستری ...

چرا زود اومد? 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
برای شما چرا زود به دنیا اومد؟

اصلا علتش مشخص نشد نهایتا

ولی به نظرم فقط بخاطر تحرک زیاد خودم بود

اون موقع درس میخوندم برا لیسانس و همیشه یه پام دانشگاه و اینور اونور بود

شبی هم که داشتم تحقیق مینوشتم درد زایمان گرفتم

بچه اگه بالای 28 هفته باشه که میره تو دستگاه تا شرایط تثبیت بشه تا وقتی که دکتر تشخیص بده و مرخص شه، ...

چرا زود اومد و چند کیلو بود? الان چطوره? 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
چرا زود اومد? 

من خودمم هیچ وقت علتش رو نفهمیدم اصلا عجیب بود جالب اینه شبی که من درد زایمان گرفتم عصرش مطب دکترم بود و همه چی نرمال بود اصلا پزشک متوجه هیچی نشد

۳۲هفته و ۴روز بودم با وزن۱۶۰۰جنین

الان پسرم سه سالش،تو دستگاه نرفت الان بارداری دومم هست 

اونژموقع چرا زود اومد ? چون من خودمم خطر ایمان زود رس دارم میپرسم 

من خودمم هیچ وقت علتش رو نفهمیدم اصلا عجیب بود جالب اینه شبی که من درد زایمان گرفتم عصرش مطب دکترم ب ...

تو دسگاه رفت? 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792