عموایمان مدیر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1670 عنوان خط قرمزت چیه | مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 118 پست چی ببینی از طرق مقابل از چشمت میفته 1403/11/19 | 17:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2592 کسی به همسرم توهین کنه یا بد بگه تمامه 😂همسرم یه جنتلمن و اروم و آقاس و اهل هیچ کار بدی نیس اهل درو ... خدا از این شوهرا قسمت ماهم بکنه🤲 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
عموایمان مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1670 سو استفاده ، اینکه فک کنه احمقم ! یا محبتها و تعریف و تمجیدهای منو اشتباه برداشت کنه و فک کنه واقع ... بله دیگه حرفای خوبی زدی ولی خیلیا اینطورن نباید نزدیکشون بشی
dorissss عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3419 خیانت از همسرم دورویی از دیگران هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3828 اخری خیلی بده واقعا من خودم ببینم طرف برام تموم میشه دقیقا مخصوصا طرف عزیز ترین آدمت باشه که موقع یه بحثی نقطه ضعفتاتو که پیشش درد و دل کردی و بزنه تو سرت اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
عموایمان مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1670 خیانت از همسرم دورویی از دیگران خدا کنه نصیب کسی نشه
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2592 جفتش بده واقعا اولی رو تا حالا ازش ندیدم دومی رو تا دلت بخواد دیدم و دم نزدم💔 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
عموایمان مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1670 دقیقا مخصوصا طرف عزیز ترین آدمت باشه که موقع یه بحثی نقطه ضعفتاتو که پیشش درد و دل کردی و بزنه تو سر ... اخ اخ واقعا درد داره
عموایمان مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1670 اولی رو تا حالا ازش ندیدم دومی رو تا دلت بخواد دیدم و دم نزدم💔 واقعا ناراحت میشم یه سری چیزارو میبینم
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3828 اخ اخ واقعا درد داره این مامانم همینطوریه اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
عموایمان مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1670 خیانت اصلا هیچ جوره قابل توجیح و بخشش نیست ن ن اصلا واقعا نمیشه بخشید
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3828 خدا حفظش کنه بله انشالله ولی همین اخلاقش منو آزار میده اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2592 واقعا ناراحت میشم یه سری چیزارو میبینم تو خودت هم مردی یعنی این کارارو نمیکنی؟ بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
ساعت۰۰۰۰ عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 3112 خیانتفکر نمیکنم بتونم تحمل کنم حتی یک ثانیه خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨