2777
2789
الان دوسداشتم مث تو بودم

ببین وقتی دلت شیرینی میخاد کیک میخاد غذای خوشمزه میخاد ولی می‌ترسی بخوری خیلی بده ولی الان شما راحت غذا میخوری و دغدغه اینو نداری که چاق میشی خداتم شکر کن انشالله همون پنج کیلو و اضافه میکنی .بعد غذا شیرینی جان بخور جذب غذا و بالا می‌بره اینو دکتر گفت

ببین وقتی دلت شیرینی میخاد کیک میخاد غذای خوشمزه میخاد ولی می‌ترسی بخوری خیلی بده ولی الان شما راحت ...

مرسی عزیزدلم.

شما هم ی آزمایش خون بدین تیروئید چیزی اگ داشته باشی زود رفع میشه با دارو.❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم چقد کوشولو بودی

تازه بعد بارداری شرم ۴۸🤣🤣

اخد بارداری با وزن بچه ۵۸ بودم🤣🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نگاه کن مهارت و سیاست یادگیری شوهرتون میتونی مرد کنی فقط صبوری میخواد و مدام بهش احترام حس مردونگی حتی الکی بده حداقل یکسال دوسال باید اینکار بدون انتظار نتیجه انجام بدی مثلا اگر یه زما چیزی خرید آنقدر تشکر کن ذوق من چرب زبونی کن یا پیام های اقتدار دهنده بهش بده ماهی دوسه بار بگو مرد من تکیه گاه ....کم کم هویت دار میشه مردونه تر میشه ، آقا صداش کن....