2777
2789

با عرض معذرت مادر خنگ بی زبون نباش 

اجازه نده حتی شوهرت به بچت چیزی بگه 

بچه جاری خره کیه

تو مدافع و محافظ بچتی اینو بدون

اجازه نده سر سوزنی کسی به بچت چیزی بگه

از جاریت یاد بگیر ، بچش پدرتونو در اورده جرعت ندارید چیزی بهش بگید

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد مثل منی ایشالا این ساختمونی که ما توشیم خراب بشه رو سرمون من اگه به بچه بی تربیت و فضول جاری عوضی چیزی بگم با مادرشوهر آشغالم طرفم 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

یکی چی میگیا اگ من راه ندم همشون ازمن رو برمیگردونن

من با تموم وجودم درکت میکنم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

ما رفته بودیم خونه خواهرشوهرم

نوه شون خیلی بی‌شعور بود

یهو حمله می کرد دختر منو گاز می گرفت

خواهرشوهرمم ناراحت میشد

آخرشم بابای بچه کتکش زد

یه بار اومدن خونه ما باز دختره شروع به گاز گرفتن کرد

بابای بچه به شوهر من گفت دایی مثل اینکه دخترت خیلی کتک خوره

منم گفتم نه عزیزجان دختر شما خیلی جنگیه

زنش ناراحت شد مگه بچم چیکار کرده جنگیه

گفتم لباس بچه ی منو برن بالا جای دندوناش ببین اونوقت میفهمی چیکار کرده

اینقدررررر پروووو

با عرض معذرت مادر خنگ بی زبون نباش اجازه نده حتی شوهرت به بچت چیزی بگه بچه جاری خره کیهتو مدافع و مح ...

من خودم خجالت میکشم باخودم میگم ک اگ من بااین دعوا کنم فردا چجوری رو این نگا کنم من ایتطور فک میکنم شوهرمم خیلی بهشون گفته ک زن بچه منو اذیت نکنیین ولی 

چقد مثل منی ایشالا این ساختمونی که ما توشیم خراب بشه رو سرمون من اگه به بچه بی تربیت و فضول جاری عوض ...

مادرشوهرمن فرشتس انقد ب منو بچم اهمیت میده ولی نمیدونم اینا چرا بامن اینطورن

من خودم خجالت میکشم باخودم میگم ک اگ من بااین دعوا کنم فردا چجوری رو این نگا کنم من ایتطور فک میکنم ...

وقتی میبینی گاون شما هم راه رسم گاوی رو پیش بگیر 

با یه سری ادما نمیشه به زبون ادمیزاد حرف زد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وقتی میبینی گاون شما هم راه رسم گاوی رو پیش بگیر با یه سری ادما نمیشه به زبون ادمیزاد حرف زد

شوهرم عین خودشون باهاش رفتار میکنه ولی من نمیدونم چرااینطور نیستم 

من خودم خجالت میکشم باخودم میگم ک اگ من بااین دعوا کنم فردا چجوری رو این نگا کنم من ایتطور فک میکنم ...

خوب خداروشکر گویا همسرت پشتت. اومد در زد باز نکن اصلا. بچه ات چندسالشه. زنگ بزن ب مادرش بگو. بیا پسرتو ببر درو شکوند بچم روپام خوابه .

یبار بگو حموم بودم. یبار بگو وسیله میشتم خواب بودم. بعضی وقام. بدون اینکه در‌وبازکنی. از پشت در بگو. بچه ام خوابه برو بعدا بیا 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "