2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 81 پست
واای نه الان دوره دوره دختراست پسر وقتی متاهل شد کجا جرعت داره خرج خونوادش کنه ببرتشون دکتر بهشون سر ...

نه من واقعا داداشام دستشون بازارهای

کمک بیشتری میکنن

من نهایت کمک تمیزی و آشپزی

پدرم مریض شد برادرام دوماه کارای بیمارستانشو انجام دادن پیشش بودن دکتر آشنا گرفتن 

با پارتی داروهاشو گرفتن

کارای خونه رو انجام دادن

من کجا بودم

مرد اگه مرد باسه زن نمیتونه جلوشو بگیره که کمک پدر و مادرش نکنه

من هرچقدرم به همسرم بگم همسرم یواشکی هم شده بایددددد کمک بده

پس مشکل از تو و جنسیت تو نیستتو توانایی کمک کردن داری ، بقیه اجازه نمیدنخانواده ات مشکل دارنچه ربطی ...

خب شوهرم مثل خانواده ام اجازه نمیده یه دختر یا زن کار کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل شوهر من .. خودمم الان باردارم بچمم پسره همیشه میگم کاشکی مثل شوهرم باشه اگه با دقت خونده باشی گف ...

دمت گرم خداخیرت بده

بچه،خوبش خوبه

بخداکه دختروپسرفرقی ندارن

دختردیدم که باکارای اشتباهش به شدت پدرومادرونابودکرده ولی پسرکمک حالشون بوده وبرعکس

وخدایی که بشددددت کافیست❣
پس شوهرم فردا پیر شد و بیماریش شدت گرفت کی کمک حالش میشه؟ منم پیر میشم حتما بچه ها کمک میکنن

خیر 

بچه ها هم میرن دنبال زندگی خودشون

تا ابد که نمیتونن مراقبت کنن

از الان به فکر پیری هستی؟

یارو ۱۰۰ سالشه ، میگه من هنوز اول راهم

تو سی سالت نشده که

افسردگی داری؟

خیر بچه ها هم میرن دنبال زندگی خودشونتا ابد که نمیتونن مراقبت کنناز الان به فکر پیری هستی؟یارو ۱۰۰ س ...

افسرده نیستم اما دلم به حال شوهرم میسوزه 

ما اصلا همچی رسمی نداریم که بچه ها از پدر و مادر جدا بشن 

پس شوهرم فردا پیر شد و بیماریش شدت گرفت کی کمک حالش میشه؟ منم پیر میشم حتما بچه ها کمک میکنن

ولی شما هدفتون از بچه دار شدن نباید این باشه نباید این کار رو در آینده وظیفه بچه هاتون ببینید این که بچه هاتون از شما مراقبت کنن در آینده یک لطفه نه وظیفه! اینطوری که فکر میکنین انگار دارین پرستار آینده تون رو بدنیا میارین نه بچه

آسیب نزدم اما به عنوان یه دختر نمیتونم واسه خودم درآمد جدایی داشته باشم تا کمکشون کنم پسر مثل دختر م ...

خیلی ذهنت محدوده وحس میکنم اصلا تواجتماع نیستی دختر خاله هام دوتاشون پزشکن داداششون ۴ساله رفته المان یه بار هم سرنزد ب پدرومادرش ولی این وسط دختر خاله هام بهترین سفرها وبهترین امکانات واسه مادرشون درست کردن پدرشون هم معلم بازنشسته است بازم هوای پدرشونم دارن روچشاشون نگه میدارن انشالله که واقعا دختر گیرت نیاد بااین ذهنیتت گناه داره اون دختر حس میکنم اونقد تحقیر میشه خواهشا قبل از اقدام مطالعه داشته باش کتاب مادر یک دقیقه ای بخون وبقیه کتاب های دیگه اگه خواستی بهت معرفی میکنم

واای نه الان دوره دوره دختراست پسر وقتی متاهل شد کجا جرعت داره خرج خونوادش کنه ببرتشون دکتر بهشون سر ...

دختر ها فکر میکنن دور دورشون

اگه واقعیت هارو تو همین نی نی سایت بخونی همیشه دور با مردهاست

با اینکه خودم زنم درآمدم خوبه کارم خوبه قدرت دارم ولی باز هم میگم مردها خیلی دستشون بازتره چون حرف و حدیث براشون کمتره

پارتیشن بیشتره

قدرت بدنشون بیشتر

قدرت مالی‌شان بیشتره

دولت هم تو حق و حقوق اکثرااا با مرده

افسرده نیستم اما دلم به حال شوهرم میسوزه ما اصلا همچی رسمی نداریم که بچه ها از پدر و مادر جدا بشن

بیچاره بچه های آیندت واقعا

چه دختر باشن چه پسر

یه کم رو خودت کار کن 

خیلی محدودی 

خیلی

پس ازدواجت اشتباههچرا از یه محدودیت خانوادگی رفتی تو محدودیت شوهر؟خب یه انتخاب درست میکردی

فقط همین یه ایراد رو داشت 

گفت خودم همه چی برات فراهم میکنم و واقعا کرد .

وقتی چند سال خواستگارای به درد نخور داشتم و این یکی اومد و همه چیش اوکیه چرا رد کنم ؟