2777
2789
عنوان

واکسن هاری

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 23 پست
شماعم قبلا گربه پنجول زده بهتون؟ گربه خیابونی بود خونگی؟

اووووووه. تا دلت بخواد. خیابونی بود. ولی حیاط و پشت پنجره  خونه مون میان غذا بهشون می دم. البته یه دونه خونگی هم داریم کمتر چنگ می زنه. فقط وقت بازی چنگ می زنه.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووووه. تا دلت بخواد. خیابونی بود. ولی حیاط و پشت پنجره خونه مون میان غذا بهشون می دم. البته یه د ...

منم یدونه دارم از کوچیکی تو حیاط بزرگش کردم انقد شیطونه همش اذیت میده پنجولم میزنه😂

دخترای پایین شهر بیشتر بوی معرفت میدن✨
اینجا هم کامنتها رو می خونی خیلیا استرس می دن ولی گوش نکن البته اگه سگ گاز بگیره.و خونی کنه. ریسک ...

انقد استرس گرفته بودم دیشب تا صب همش دلدرد

منم یدونه دارم از کوچیکی تو حیاط بزرگش کردم انقد شیطونه همش اذیت میده پنجولم میزنه😂

اشکال نداره.  منم تو حیاط زیاد داشتیم و بزرگ کردیم. و پنجول هم می زنند. ولی مهم نیست.  قدیمها اونهمه خونه ها بخاطر موش گربه نگه می داشتند و واکسن هاری هم دسترسی نداشتند. هیچکس نشنیدیم که بگن از هاری فوت کرده. همین الان هم خیلیا تو خونه هاشون رفت و آمد می کنه. و واکسن هم دسترسی ندارند.  اصلا نشنیدیم.   آخییی خدا برات جبران کنه طفلکیا گشنه ن. چیزی برای خوردن پیدا نمی کنند دلم می سوزه

اشکال نداره. منم تو حیاط زیاد داشتیم و بزرگ کردیم. و پنجول هم می زنند. ولی مهم نیست. قدیمها اونهمه ...

درسته تو اینترنت هم الان نگا کردم نوشته نادر هست انتقال هاری از پنجول گربه و بیشتر برای سگه از راه گاز گرفتن 

وقتی بقیه میگفتن واکسن بزن مگرنه هاری میگیری میمیری انقد استرس گرفتم ک حتی گریه کردم به مامانم گرفتم بریم واکسن بزنیم گف نه بابا چیزی نمیشه ک

منم همش استرس داشتم

آبجیمم پنجول کرده ولی بیخیاااال

انقد استرس گرفته بودم دیشب تا صب همش دلدرد

نه عزیزم خیالت راحت.  ببین. ۹۹درصد انتقال هاری مربوط به سگهاست. و اونهم فقط سگهای هار که معمولا مریض و هارن. ۱درصد هاری مربوط به بقیه حیوونا مثل خرگوش و روباه و گربه و .....که در صورتیه که سگ هار گازشو گرفته باشه.  بعد هم هاری فقط از طریق بزاق و گاز هست نه چنگ.    خیالت راحت

نه عزیزم خیالت راحت. ببین. ۹۹درصد انتقال هاری مربوط به سگهاست. و اونهم فقط سگهای هار که معمولا مریض ...

مرسی ک خیالم راحت کردی😘😘