2777
2789
عنوان

اعتراض به دهک بندی یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4457 بازدید | 39 پست
میتونید برید جدا کنید یارانه خودتون رو

من خودم خونه بابام کلا یارانه نداشتم ولی شوهرم داشت

دبگ هی میگفتم بریم جدا کنیم(خانوادش گریه میگردن و رو شوهرم تاثبر داشت میگفت اشکال نداره۳۰۰تمن)

خلاصه منم ی سال تحمل کردم ولی دوماه پبش خودم قایمکی رفتم پلیس +د۱۰  و کاراش انجام دادم منتها واسه مرحله بانک گفت باید حتما شوهرم خودش باشه ک.دیگ همونجور موند انجامش ندادم

ولی همین ک میدنم اونا دیگ نمیگیرنش خوشحالم خیالم راحته

خودمونم نگیریم عیب نداره فقط حقمون کس دیگ نخوره

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

وا دست اون برا چی ؟!

من خودم خونه بابام کلا یارانه نداشتم ولی شوهرم داشت

دبگ هی میگفتم بریم جدا کنیم(خانوادش گریه میگردن و رو شوهرم تاثبر داشت میگفت اشکال نداره۳۰۰تمن)

خلاصه منم ی سال تحمل کردم ولی دوماه پبش خودم قایمکی رفتم پلیس +د۱۰  و کاراش انجام دادم منتها واسه مرحله بانک گفت باید حتما شوهرم خودش باشه ک.دیگ همونجور موند انجامش ندادم

ولی همین ک میدنم اونا دیگ نمیگیرنش خوشحالم خیالم راحته

خودمونم نگیریم عیب نداره فقط حقمون کس دیگ نخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم خونه بابام کلا یارانه نداشتم ولی شوهرم داشتدبگ هی میگفتم بریم جدا کنیم(خانوادش گریه میگردن و ...

اها خب همسرتون سرپرست هست برای همین اینجوری بهت گفتند 

اونا به احتمال زیاد گردش حساب بالا دارند که دیگه بهشون نمیدن اگر وضع مالیتون خوب نیست خب به شوهرت بگو از اونا که قطع شده ما جداش کنیم بیاد به حسابمون 

اها خب همسرتون سرپرست هست برای همین اینجوری بهت گفتند اونا به احتمال زیاد گردش حساب بالا دارند که دی ...

عزیزم کلا متن رو اشتبا خوندی😁پدرخودم یارانه ندارع‌پدرشوهرم یارانه داره و شوهرم تحت سرپرست پدرشه 

یارانشو اون میگرفت

من همش کفتم جداگتیم ک منی ک یارانه ندارمم سرشوهرم یارانه دار میشم. و میزاریمش گوشه ای از خرج زندگیمون

همش خانوادش جیغ میزدن و گوشش میخوندن ک جدانکن وووی زشته!!

الان خودم از پلیس بعلاوه ده رفتم درسش کردم  رو اونا حذف شده 

باهاشون قط ارتباطیم تمیدنم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم کلا متن رو اشتبا خوندی😁پدرخودم یارانه ندارع‌پدرشوهرم یارانه داره و شوهرم تحت سرپرست پدرشه یار ...

اها فکر کردم منظورتون این هست که دهک بالا بودن و اونا هم حذف کرده  خب حالا که از اونجا قطعش کردید به شوهرتون بگیددنبالش بگیره خودتون بگیردش 

گلم من از کسی دفاع نمی کنم اون چیزی که می بینم دارم میگم اطراف ما اونای که دارا بودن قطع کردن یارنشو ...

یعنی بنده دروغ گفتم؟ ماشین نداشته باشیم ولی دارا باشیم؟ شما خیلی از جامعه بی خبری

یعنی بنده دروغ گفتم؟ ماشین نداشته باشیم ولی دارا باشیم؟ شما خیلی از جامعه بی خبری

نه گلم من چنین جسارتی نکردم اعتراض کنید شک نکنید اگر واقعا حقتون باشه درست میشه اطراف بوده که با اطمینان دارم حرف میزنم 

سلام من یه زن مطلقم یتیم نه پدر نه مادر ۳۴سال سن دارم نه خونه نه ماشین دارم با خواهرم زندگی میکنم مثل کلفت اخه چرا باید یارانمو قط کنن اعتراض زدم هیچ چیزی عوض نشد اخه این چه مملکت گوهیه تمام امیدم به این یارانه بود چون هیچ درامدی ندارم اخه من کجا باید شکایت کنم حتی بهم کالابرگ ندادن