2777
2789
عنوان

هوای شهرتون چطوره😰⛈️🌪

365 بازدید | 27 پست

واسه ما ک از دیشب یخورده برف اومد اونم سریع طوفان در اومد یخبندان شد. از دیشب تا حالا طوفان و صدای زوزه ی باد دیونم کرده شب نخوابیدم سردرد گرفتم خییییلی سرده .حالا جالبه یه کوچولو دیشب برف اومد یه پارک بزرگ روبروی خونمونه مردم ساعت۲شب ریختن اونجا برف بازی میکردن تو اون طوفانه شدیدددد🤦‍♀️😰سمت شما هوا چطوره 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیروز بارون شدید بود الان انگار خاک پاشیدن تو هوا اینقد آلوده ست

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

ماهم دیروز طوفان شدید و گرد خاک بود

بعدش بارون زد هوا صاف شد

دوباره امروز گردوخاک شدید شده

🥺چشام میسوزننن از بس هوا کثیفه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

کیف داره که هوای اینجوریکجایید؟

قزوین .چیش کیف داره پاتو بذاری بیرون باد میبرتت یلحظه دره بالکنو باز کردم سیب زمینی بردارم همچین باد زد در محکم باز شد زهره ترک شدم 😂با ماشینم میخوام برم دور بزنم نمیشه انقد سرده

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀