2777
2789
عنوان

فیلم خارجی 😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رستگاري شائوشن

حرفه اي

سون

پدرخوانده

كازابلانكا

بوي خوش زن

وكيل مدافع شيطان

نوت بوك

اينا همه فيلماي خارجي رتبه داره تو دنيا

همش ارزش ديدن داره

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱

Inception

Intersteller

Pirates of caribbean(از ۱ باید شروع کنی تا ۵)

Room

The fault in our stars

Inside out

Big hero 6

Batman vs superman

اینا خیلی به دلم نشستن

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
حالاااا😄😅😅فیلم سینماییشم درمیاد

جوووون چه فیلمایی میبینی شما، 😂😂😂😂

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

من فیل آبی گرمترین رنگ است رو دانلود کردم گفتم شب با شوهرم میبینم 😐آقا کلا خاک تو سری بود وسطش یکم فیلم داشت😂شوهرم هی منو نگاه میکرد هی تلویزیونو😂😂

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
کجاشو دیدی فصل شش هم تو راهه 😂

واااای اینقدر شوهرم دوستش داره و پی ش رو میگیره که حالم بهم میخوره😅

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

last tango in paris dallas buyers club captain phillips saving private ryan

واى نجات سرباز رايان عاليه😍

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

her 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....