2777
2789
عنوان

مشکل گفتار بچه من

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
چرا میگه آب می‌خوام جیش داری اینا خوب میگه مفهوم خوب میرسونه فقط ازش سوال میپرسم جوابم تکرار می‌کنه ...

خوبه که میگه آب میخوام    یا جیش دارم  

ولی اگر بپرسی آب میخوای  بگه  آب میخوای

یا جیش داری  بگه جیش داری    این جای نگرانی داره و باید ب سی بشه 

اتفاقا بچه نیست زیاد شلوغ کار البته حواس پرت هست عاشق جشن تولده کیک شمع عروسی کوچیکم بود خیلی سرش می ...

خب همه مشکلات تکلم که به بیش فعالی ربط نداره شاید بچه شما یه بیماری دیگه داشته باشه یااصلا بیماری نداشته باشه و فقط تکلمش باشه که باگفتاردرمانی حل شه هرچی که هست من طبق تجربه میگم زودتر پیگیری کنی خیلی بهتره چون من بچه هم سن شما دارم میدونم که چقدر نگرانی و هیچی این نگرانی رو بجز پیگیری حل نمیکنه وقتی داداشم این مشکلو داشت خیلی میترسیدم وقتی تشخیص بیش فعالی گرفت خیلی ناراحت بودم ولی خب الان خیلی اوضاع بهتره ازوقتی که هزارجور فکر بیخود میکردم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم ونگران نباش بجاش خیلی زود ببرش دکتر یا روانشناس نظر بدن اگر مشکلی هم باشه دیر بری زمان طلای ...

دارم دق میکنم با اینکه دکتر گفت تا 4سالگی طبیعی تکرار کنه ولی من تو نت میخونم همش مطالب اتیسم اینا بالا میاد اعصابم خراب میشه 

دارم دق میکنم با اینکه دکتر گفت تا 4سالگی طبیعی تکرار کنه ولی من تو نت میخونم همش مطالب اتیسم اینا ب ...

منم همون اومد تو ذهنم وای به نت اعتماد نکن خیلی 

میگی به اسمش واکنش نشون میده و مفاهیم رو می‌فهمه نشونه خوبیه 

ارتباطش با بقیه خوبه ؟ با بچه ها و اینا؟

یه جنوبی عاشق شمال

همین من نگران می‌کنه وگرنه خوب می‌فهمه

در باره مطالب نت با همسرت صحبت کن 

مرد ها اکثرا دوست دارن انکار کنن و قبول نکنن که بچه ممکنه مشکلی داشته باشه  که بشه با تشخیص بموقع فکری براش کرد 

سعی کن آروم باشی  البته هنوز جا داره  ولی باید هوشیار باشی و کاری بکنی 

با همسناش بازی میکنه  ارتباط میگیره

منم همون اومد تو ذهنم وای به نت اعتماد نکن خیلی میگی به اسمش واکنش نشون میده و مفاهیم رو می‌فهمه نشو ...

آره خیلی دوست داره با بچه بازی کنه ولی خوبم بلد نیست حرف بزنه بعضی موقعا کناربچها بازی می‌کنه ولی بچها دوست داره تازگیا متوجه شدم وقتی هیجانی میشه موقع غذا خوردن احساسی میشه مثلن از ی غذایی بدش میاد یا دوست داره حالت بال بال زدن انجام میده ولی ن دائم در حد یک ثانیه 

خب همه مشکلات تکلم که به بیش فعالی ربط نداره شاید بچه شما یه بیماری دیگه داشته باشه یااصلا بیماری ند ...

بعد این پیش فعالی باعث شده بود تکرار کنه جملات 

در باره مطالب نت با همسرت صحبت کن مرد ها اکثرا دوست دارن انکار کنن و قبول نکنن که بچه ممکنه مشکلی دا ...

بعضی موقعا آره مثلن به پر به پر بازی می‌کنه با بچها یا با خودش بازی می‌کنه