سلام خانوما عزیز میخواستم ببینم کسی هست مشکل بچه من داشته باشه دوسال 9ماهش ولی سوال ما تکرار میکنه غریبه باهاش حرف میزنه ساکت یا تکرارش میکنه ولی از نظر اینکه مفهوم برسونه خوبه از تلویزیون گوشی تقلید میکنه استفاده میکنه تو مفهوم دارم دیونه میشم که چرا سوال جواب نمیده تکرار میکنه
اتفاقا بچه نیست زیاد شلوغ کار البته حواس پرت هست عاشق جشن تولده کیک شمع عروسی کوچیکم بود خیلی سرش می ...
خب همه مشکلات تکلم که به بیش فعالی ربط نداره شاید بچه شما یه بیماری دیگه داشته باشه یااصلا بیماری نداشته باشه و فقط تکلمش باشه که باگفتاردرمانی حل شه هرچی که هست من طبق تجربه میگم زودتر پیگیری کنی خیلی بهتره چون من بچه هم سن شما دارم میدونم که چقدر نگرانی و هیچی این نگرانی رو بجز پیگیری حل نمیکنه وقتی داداشم این مشکلو داشت خیلی میترسیدم وقتی تشخیص بیش فعالی گرفت خیلی ناراحت بودم ولی خب الان خیلی اوضاع بهتره ازوقتی که هزارجور فکر بیخود میکردم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم همون اومد تو ذهنم وای به نت اعتماد نکن خیلی میگی به اسمش واکنش نشون میده و مفاهیم رو میفهمه نشو ...
آره خیلی دوست داره با بچه بازی کنه ولی خوبم بلد نیست حرف بزنه بعضی موقعا کناربچها بازی میکنه ولی بچها دوست داره تازگیا متوجه شدم وقتی هیجانی میشه موقع غذا خوردن احساسی میشه مثلن از ی غذایی بدش میاد یا دوست داره حالت بال بال زدن انجام میده ولی ن دائم در حد یک ثانیه