2777
2789
عنوان

میخوام چندتا راز تو رابطه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 100 پست
کلا عاشقی سخته درد داره رنج داره الانم تازه جدا شدین براتون آزار دهنده هست حق داری مشکل اینجاست نمید ...

قلبم رو آسفالت کرد رفت 

ی هفته نگذشت رفت رابطه دیگه بخدا یه هفته نگذشت میتونم بگم از فرداش یا قبل منم رفته بود 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

برای منی که پای سه تا بچه وسطه چه راه حلی دارین ؟؟با ۲۷سال سن دلم مثل ۵۰ساله هاست...خیلی خستم...شکست ...

برو کار کن خودت پول جمع کن برو. بچه هاتو هم خودت بزرگ کن 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبم رو آسفالت کرد رفت ی هفته نگذشت رفت رابطه دیگه بخدا یه هفته نگذشت میتونم بگم از فرداش یا قبل منم ...

زمان‌میبره تا اروم‌بشه قلبتون.

اگه خیلی وقت باهاش بودین که سخت تره 

😔

میتونم بپرسم چند سالتون هست 

زمان‌میبره تا اروم‌بشه قلبتون.اگه خیلی وقت باهاش بودین که سخت تره 😔میتونم بپرسم چند سالتون هست

حدود 7 و8 ماهی میشد زیاد نبود من30

ومنی که حتی توی خواب هم به کسی اجازه ندادم بهم نزدیک بشه چه برسه به واقعیت..

ببین بهترین دکترت میدونی کیه؟ خودت. چون خدا سکان رو توی دست خودت گذاشته/ قدم دوم مشکلت رو تجزیه کن. مطمئن باش اگه کوه باشه مثله سنگریزه جابجاش میکنی/ قدم سوم صبوری اگه تونستی توی قرآن کلمه ای رو پیدا کنی که به اندازه صبر تکرار شده باشه بهت جایزه میدم. ببین چقدر مهمه. باور کن به همین سادگیه. مگر اینکه خودت سختش کنی/ چون سکان دست خودته. بگی نمیشه واقعا نمیشه. گرفتی؟ هان؟

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

وای که چقدر بدبخت بوده اون که قدر شما و دوست داشتشدن شما را ندیده

هی چی بگم میگفت تو منو محدود میکنی فلان 

من همه جوره حمایتش کردم ولی مثل شمع بود وقتی اون چربی دورش آب شد تموم شد دیگه بهم بی نیاز شد 

چ خوب و قشنگ گفتین

بهم نخندیا؟ من همچین سرم خورد به سنگ که گفتم تموم کردم ولی جون به لب شدم تا یاد گرفتم علی بیغم بشم که تانک هم از روم رد بشه آخ نگم. روزگار اول ماها رو  میکوبه زمین بعد آسفالت کردنمون میگه این درس اول بود خسته نباشی. نشنیدی میگن دنیا ضعیف کشه؟ ضعیف کیه؟ معلومه. کسی که خودش قبول کنه ضعیفه. سخنرانی هیتلر قبل حمله به فرانسه رو گوش کن. از خودت سوال کن اون قدرتی که باهاش تونست دنیا رو به خاک و خون بکشه. چرا ما با اون نیرو یه زندگی قشنگ و پاک برای خودمون نسازیم؟ هان؟ 

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.