2777
2789
عنوان

چگونه به پسر عموی خود جواب منفی بدیم ❓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست
حالا تو بزار شایدم نیمدن

همه جا پر کردن پیش آشنا و غریب که ما فلانی رو برا پسرمون میخوایم و اینا 

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اولین خواستگارم از فامیل بود ک ب سختیییی بعد دو سال قانعشون کردیم ک جوابم منفیه 

بعد از اون هر موردی ک تو فامیل میومد بهانه داشتم 

میگفتیم اگ ب شما جواب مثبت بدیم فلانی دلش میشکنه 

بماند ک میرفتن رضایت فلانی رو هم میگرفتن😂ولی باز ما کوتاه نمیومدیم 

شمام اگ همچین موردی داشتی این کارو کن 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

روزی ک اومدن خودت برو درو باز کن تا دیدیشون بگو سلام داداش فلانی 🫤🫤🫤

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

صبرکن تا بیان.اونموقع بفکرجواب منفی باش.اومدیم وپشیمون شدن ونیومدن🤗

همه جا پر کردن که ما فلانی یعنی من رو میخواد 

منم زن پسر عموم هستم ۱۶ ساله منم جوابم منفی بود ولی وقتی دیدم به خاطر من از خونه قهر کرده رفته مثبت ...

من الان فهمیدم هیچی بهتر از فامیلی ک تو رو می شناسه نیست 

ارزشتم بهتر از همه مید‌ونه 

حیف ک اون م‌قع ها عقل الانمو نداشتم

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
خودت یکی دیگه رو دوس داری ؟چندسالته؟هیچی نباید تو رودروایسی بمونی یه عمرزندگیه ،بگو من همیشه پسرعموم ...

نه کلا ازش خوشم نمیاد 

من الان فهمیدم هیچی بهتر از فامیلی ک تو رو می شناسه نیست ارزشتم بهتر از همه مید‌ونه حیف ک اون م‌قع ه ...

نه ا خودش نه از خانوادش خوشم نمیاد 

من الان فهمیدم هیچی بهتر از فامیلی ک تو رو می شناسه نیست ارزشتم بهتر از همه مید‌ونه حیف ک اون م‌قع ه ...

درسته توی همه ی این سالها با خانوادم کنار اومده ( متاسفانه خانوادم زیاد نرمال نیستن )فک نکنم اگه غریبه بود تحمل میکرد

نه ا خودش نه از خانوادش خوشم نمیاد

اون دیگ بحثش جداست 

من فقط دوسداشتم با ی خانواده جدید وصلت کنم 

درسته توی همه ی این سالها با خانوادم کنار اومده ( متاسفانه خانوادم زیاد نرمال نیستن )فک نکنم اگه غری ...

دقیقا 

حالا شوهر من اصلا قدر منو خانوادمو نمیدونه .با اینک همه خانواده و فامیلش کلی قدردانن و خوشحال 

واقعا اگ با فامیل خودم ازدواج میکردم خیلی محترم تر بودم