2777
2789
عنوان

مامانایی که زردی بچهاشون طول کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست
نه عزیزم از بیمارستان که مرخص شدیم که تا یه روز زردی نداشت بعدا بردیم چک کردن گفتن کمه با قطره رفع م ...

بیلی ناستر دادی دیگه ؟منم دادم ولی خیلی هم اثر نداره اگه بخواد طول بکهفته میکشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کنید ازمایشات دختر منم نرمال باشه عزیزم

نگران نباش آدم تو اون مقطع خیلی حرص میخوره ولی بعدش درست میشه آزمایشات اکثر بچه ها هم نرماله اگه شیر خودت را میدی از اونه ،،حتما لیمو شیرین هندونه انار بخور. بش شیر بده بهتر میشه کم کم 

اصلا لازم نیست کاری کنی من دوتا بچه هام زردی طولانی داشتن یکیشون تا 70 روز اون یکی تا 60 روز بعدش خو ...

ان شالله رفع بشه ممنونم عزیزم دعا کنید ازمایشات نرمال باشه مچکرم

نگران نباش آدم تو اون مقطع خیلی حرص میخوره ولی بعدش درست میشه آزمایشات اکثر بچه ها هم نرماله اگه شیر ...

بله شیر خودمو میدم جدیدا هم رفلاکسش گل کرده درست شیر نمیخوره

ان شالله رفع بشه این دوران بگذره😭

بیلی ناستر دادی دیگه ؟منم دادم ولی خیلی هم اثر نداره اگه بخواد طول بکهفته میکشه

اره بیلی ناستر، اره راست میگی زیاد تاثیر نداره

یکبار با دستگاه سنجش زردیش رو گرفت روی ۱۴ بود

من فرداش بردم ازمایش خون کف پا که میگن دقیقتره گفت روی ۷.۵ و ۸ ، 

دستگاه نزاشتی بچه رو؟عزیزم دخترم زردیش ۱۵ بود دکتر گف فورا سه روز بزار زیر دستگاه هر دوساعت برش دار ...

روزای اول خیلی کم بود گفتن با قطره رفع میشه منم قطره دادم همش دیگه ۳۰روزگی بردم دکتر چهره ش زرد بود با دستگاه نگا کرد روی ۱۳،۱۴ بود فرداش بردم ازمایش خون از کف گفت روی ۷.۵