2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 46 پست

خوشحال همتون تکلیفتون روشنه من نمی‌دونم چی بپزم. تقریبا نصف وسیله هامون تموم شده و هنوز حقوقمون واریز نشده بریم خرید😑😑😑 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا من عاشق الویه ام

نه اینکه دوست نداشته باشم خودم هوس کرده بودم درست کردم ولی بدبختی غذارو با حال خرابم درست میکنم وقت خوردنش که میشه میبینمش حالت تهوع میگیرم 😭 چه دردیه این ویار اخه😭

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خوشبحال اونایی که دعوتن ما که هیچکسو نداریم دلم مهمونی میخواد 😥

واقعا منم. کل هفته و ماه و سال تنها یه گوشه چطور بشه گاهی برم یه سر خونه مادرشوهر که اونم از دماغم در میاد

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خوشحال همتون تکلیفتون روشنه من نمی‌دونم چی بپزم. تقریبا نصف وسیله هامون تموم شده و هنوز حقوقمون واری ...

پوره سیب زمینی آبپز با کره و مرزه درست کن خیلی میچسبه با دوغ و پیاز و نون سنگک😋

چه وسایل هایی تو خونه داری بهت کمک کنم منو خواهرم هرموقعه می‌مونیم چی درست کنیم ب همدیگه زنگ می‌زنیم ...

مرغ دارم یکم کرفس دارم سبزی خورشتی دارم حبوبات دارم غیر لوبیا قرمز. یکم سویا دارم یه بسته گوشت چرخ کرده دارم. با ادویه. سیب زمینی و رب ندارم میخواستم برم بگیرم که فجیح داره برف میباره

پوره سیب زمینی آبپز با کره و مرزه درست کن خیلی میچسبه با دوغ و پیاز و نون سنگک😋

سیب زمینی ندارم😑💔💔

چیا داری ؟

بالا نوشتم 

خوبه گوجه فرهنگی داری

دو تا هست ولی انگار پلاسیدن بدم میاد 😂😂

مرغ دارم یکم کرفس دارم سبزی خورشتی دارم حبوبات دارم غیر لوبیا قرمز. یکم سویا دارم یه بسته گوشت چرخ ک ...

مرغ هم میتونی زعفرانی کنی دوساعت تو مواد بمونه موادش اینه زعفران پیاز یکم سس سفید آبلیمو بزنی یه ساعت بزاری بمونه بعد تو ماهی تابه سرخ کنی با سیب زمینی خلال بانون بخورین یا برنج بزاری