2777
2789
عنوان

اگه چنین رفتاری ببنید چه برخوردی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش همه چی سر من خراب میکنن.پدرشوهرم میگه مگه من بهت حرف زدم اون گفته ولش کن بنده خدا گیر کرده

خب بکنن. یا ارامش برات مهمه یا حرف مردم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
خب بروولی زیاد چیزی نخور چند ساعت بشینید برگردیدبچه داری؟

نه عزیزم این ماه پریودم عقب افتاده آزمایش دادم منفی بود از بس رو مغزمه مادرشوهرم اعصاب برام نزاشته.شوهرم تا شب نمونه ول نمیکنه.مادرش جلوی خودش بهم حرف میزنه هیچی نمیگه کلا شوهرم خیلی ساکته بهم میگه ببهخشید نمیتونم ازت دفاع کنم بلد نیست

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خب بکنن. یا ارامش برات مهمه یا حرف مردم

پدرشوهرت خوب باشه بخاطرش نمیری

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
پدرشوهرت خوب باشه بخاطرش نمیری

فرقی نمیکنه برام. من تجربه خوبی نداشتم. پدرشوهرم همه رو خوبیش قسم میخوردن اما همون مادرشوهر چنان پرش میکرد که قلبمو بد شکست. من واسه مرگ غریبه ها هم دلم میگیره اما برا اون نه!

فرقی نمیکنه برام. من تجربه خوبی نداشتم. پدرشوهرم همه رو خوبیش قسم میخوردن اما همون مادرشوهر چنان پرش ...

میدونم چی میگی خیلی بده اصلا نمیشه تحمل کرد خیلی سخته چرا اینقد با عروس بدن دختر مردمه دختر خودسون نیس که دل بسوزونن

میدونم چی میگی خیلی بده اصلا نمیشه تحمل کرد خیلی سخته چرا اینقد با عروس بدن دختر مردمه دختر خودسون ن ...

من هرچی بگم برام مهم نیس. اینم ازارشون میده

شوهرت این وسط چکاره بود ؟اصلا شنید اگه شوهرتم بود باید بلند میشدین دوتایی میگفتین با احترام به بزرگترو گذاشتیم بزرگترامون مثله اینکه خوششون نمیاد حال و احوالشونم بپرسی دوست دارن دوری و دوستی از این بعد با یه تلفن پسرتون حالتونو میپرسه دوست داشو خودش میاد