2777
2789
عنوان

شوهر خر

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ناراحت نشم؟؟

اصلا اصلا 

تعجب کردم ،چند بارم خوندم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم مردا کلن حرف زدنشون رونمیفهمن شاید ناخواسته گفته خانوادتم زیادجدیش نگرفتن خودتوناراحت نکن

گفت ما میخاییم بچه فحش یاد نگیره تلویزیون همش داره فحش میده به زنش میگفت پدر سگ حروم زاده چه فحشایی میدن

نه شوهرت کاملا درست میگه.‌شما خودت الان پشت سر شوهرت داری بهش فحش میدی و بد آموزی داری برای بقیه دخترای سایت...درست میگه اتفاقا شوهرت..و اینکه چرا وقتی تلویزیون فیلمای بزرگسال نگاه می‌کنید بچه ها رو اجازه میدین بشینن پای تلویزیون؟شوهر من اصلا اجازه نمیده..اونا باید برن دنبال بازی خودشون

...
نه شوهرت کاملا درست میگه.‌شما خودت الان پشت سر شوهرت داری بهش فحش میدی و بد آموزی داری برای بقیه دخت ...

داشتیم ناهار میخوردیم تلویزیون همینجوری روشن بود یهو فحش دادن !درست بود تکرارش کنه؟؟؟؟