2777
2789

دلم بغل دوست میخواد خیلیا اینجا فوق العاده مهربونن 

با معرفتن

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

نه بابا من همه زندگیمو ریختم اینجا 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست دارم شوهراشون ببینم همین خیانتکاران رو و فحش بده ها رو ببینم همینطوری واقعی یان

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

تهران برو اسلامشهر نازی اباد قعله حسن خان 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان من تو اخرین تایپکم حرفاییو زدم ک ب هیچ کسی نمیتونستم بگم انقدرم قشنگ ب حرفام گوش دادین سبک شدم🥹

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
بله ولی بازم حاضر نمیشم حضوری ببینمچقد راحت اعتماد میکنید

من با چندنفر چهار ساله مجازی دوستم یه بار دو سال پیش قرار گذاشتیم همو دیدیم الان بیشتر تو واتساپ تل گرام با هم در ارتباطیم کمتر میایم سایت

بله ولی بازم حاضر نمیشم حضوری ببینمچقد راحت اعتماد میکنید

همه رو باهم مثلا ده نفز سی نفر چهل نفر 

یه حرف رویایی بود فقط همین چون کلی رازای زندگیمو اینجا گفتم اصلا نمیتونم با کسی حضورری دوست شم

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین