2777
2789
باشه عزیزم ممنونم

خواهش می کنم گلم هر روز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه ان شاءالله 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تهوع دارم این ماه اقدام بودم هنوز ۷ روز مونده به موعدم بیبی بزنم مشخص می‌کنه خانوما ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حالا تهوع دارم این ماه اقدام بودم هنوز ۷ روز مونده به موعدم بیبی بزنم مشخص می‌کنه خانوما ؟؟

عزیزم من دو روز پیش بیبی زدم منفی بود . روز بعد موعدم رفتم ازمایش بازم منفی بود صبر کن قربونت برم استرس به خودت وارد میکنی مثل من . ترشح سفید رنگ زیاد اگر شده احتمال زیاد بارداری من اون روزا اینجور بودم الان کلا قطعه

عزیزم من دو روز پیش بیبی زدم منفی بود . روز بعد موعدم رفتم ازمایش بازم منفی بود صبر کن قربونت برم اس ...

پس بذارم یه هفته بگذره بعد بی بی بزنم استرس دارم شدید...

آره ترشح سفید خیلی دارم...

انشالله شماهم باردار باشی عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫