2777
2789
سلام خانم خیلی خیلی کم بودن ما یک تاپیک دوازده ساله داریم دکتر خوب برای جراحی حلقه معده اونجا من فقط ...

بله درسته منم تقریبا ده سالی هست از زمان بچه ی اولم سایت رو دنبال میکنم

اما جدیدا فضاش خیلی مسموم شده

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم وقتی گزینه ی ثبتامی آقا دراین سایت هست یعنی جزو قانون است و باید به قانون احترام گذاشت

برفرضم که نبود چنین قانونی

بالاخره بستر اینترنت هست

سوالاتتون و حرفهاتون با با پرده پوشی و در نهایت حیا بپرسید

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

بر نخورد نه! ناراخت شدم فقط اونم نه بخاطر توهینی که بهم شد!بخاطر این که چقدر فقر فرهنگی داریم ! نه ب ...

توهین؟تازه دارم جلوی خودمو میگیرم چیزی نگم اقای محترم.درصد خانوما بالاس؟دوس داری درصد اقایون بالا باشه تو سایت بارداری؟😂

سایت زندنس میفهمی اینو یا ن؟

بر نخورد نه! ناراخت شدم فقط اونم نه بخاطر توهینی که بهم شد!بخاطر این که چقدر فقر فرهنگی داریم ! نه ب ...

شما فکرکن رفتی پارک ۳۰ نفر دختر نشستن دارن حرفای دخترونه میزنن شما سختت نیست گوش بدی؟بلند نمیشی بری جای دیگه؟اینجا هم همونه 

وجود اقایون اینجا خانومارو معذب میکنه.چ با شخصیت چ بی شخصیت

تمام خانوم ها رو قاطی حرفتون نکنید ! 

خیلی ها اینکا از آقایون کمک میگیرن 

نظرات آقایون رو میپرسن 

خیلی ها مشکلی ندارن 

تو تاپیکام میتونید ببینید! 

افرادی که معذب میشن هم بخاطر محتوای خیلی خصوصی هستش که تاپیک میکنن که همینم نو قوانین گفته شده نباید تاپیک بشه 

وقتی مدیر سایت ، سایت رو عمومی کرده نباید خصوصی بدونن که معذب هم نشن

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

من با حضورشون مخالفم 

ولی کاریش نمیشه کرد بعضیاشونم انقد وقیح و چندشن شوخی های بی مزه میکنن حداقل اینجا عضویت دیگ آدم باشین

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

فقر فرهنگی دقیقا مصداق بارز حضور افرادی مثل شما اینجاست که حالا دارید با ادبی حرف زدن و محترمانه صحب ...

من کسی رو توجیح نمیکنم ! 

صرفا قوانین سایت رو گفتم 

میتونین برید مطالعه کنید ! 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

دوروز پیش ی خانم بهم گفت درخواست دوستی میدم قبول کن‌جزوه های ازمون‌بفرستم‌برات رفتم قسمت درخپاست ها ک‌قبول‌ کنم ی عالمهههههههه درخواست داشتم همشون اصا محض رضای خدا یکی‌خانم‌نبود😂😂😂😐

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤