2777
2789
عنوان

بهتون بر میخوره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 41 پست
یه هدفی پشتش هسچه احترامی داره قولنامه دست اونا باشه

دقیقا قولنامه چه ربطی به احترام داره اخه اصلا یچیز دیگس دلیلش احتمالا

هیچگاه زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر تلاش چیه بهش 400گرم طلا دادم خاااک بر سرم

واای خدا مرگمممم ی کاری کن نصفشو بزنه به نامتتت ب این ادم اعتمادی نیست

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خوبه خداروشکر حساس نباشید

چرا واقعا شما آقایون اینطوری هستین

تا وقتی خونه باباتون هستین هیچ بنده خدا هارو اهمیت نمیدین و حرفاشونو گوش نمی‌کنین 

ولی تا زن میگیرن دیگه میرین میچسبین به خانوادتون 

کاش مردا محو میشدن واقعا هر چی مرد دیدم حالمو بد کرده 

چرا واقعا شما آقایون اینطوری هستینتا وقتی خونه باباتون هستین هیچ بنده خدا هارو اهمیت نمیدین و حرفاشو ...

نه بابا همه مثل هم نیستن ما کل سند خونه ها و مغازه و ماشین ها خونه خودمونه از اول هم خونه خودمون بوده 

کاربر آقا 
مرگ پدر شوهر مادر شوهرم تو چرا یه غلطی کردم که هیچ جوره نمیتونم درستش کنم

دو میلیاردو خورده ای دادی بهش حداقل باید سه دنگشو میزد به اسمت برا مامان منم همین طور شد مامانم با قالی بافی خونه خرید بابام رفت زد به نام خودش مامانم گفت نصفشو میزدی ب اسم من بابام گفت منو تو نداره اخر جدا ک شدن بابام گفت خونه مال منه تو پول از کجا داشتی کع خونه بخری خلاصه بابام خونه رو کشید بالا اما مامانم خمش نفرین میکنه میگه تصفش مال منه البته بابامم ی روز خوش ندیده تا حالا تو اون خونه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

دو میلیاردو خورده ای دادی بهش حداقل باید سه دنگشو میزد به اسمت برا مامان منم همین طور شد مامانم با ق ...

ببین به قول بابام من سر این مسئله نمیتونم جدا بشم ولی هیچ وقت نمیبخشمش

نه بابا همه مثل هم نیستن ما کل سند خونه ها و مغازه و ماشین ها خونه خودمونه از اول هم خونه خودمون بود ...

خب ببین منظورم کلا این نیست 

منظورم اینه اصلا نمیزارین یه آب خوش از گلوی زن درست حسابی پایین بره یا اخلاق ندارین یا خسیس هستین یا خیانت کارین یا عاشق ماماناتون هستین یا رفیق بازین اه اه 

خب ببین منظورم کلا این نیست منظورم اینه اصلا نمیزارین یه آب خوش از گلوی زن درست حسابی پایین بره یا ا ...

گفتم که اخلاق همه مردها مثل هم نیست همون‌طور که اخلاق همه زن ها مثل هم نیست مسلما هر آدمی یه سری نقایص داره ولی زن و مرد باید بتونن نقایص هم رو پوشش بدن ما مردها هدفمون  راحتی خانواده هست نه چیز دیگه 

کاربر آقا