2821
2789
عنوان

بارداری

109 بازدید | 15 پست

قبل از اینکه ازدواج کنم میگفتم اینایی که بچه دار نمیشن همش حرص میخورن بچه بچه میگفتم چقدر شفتن

برای حامله شدن یه آب میریزی داخل حامله میشی دیگه چرا آنقدر سخت میگیرن 

حالا الان خودم ازدواج کردم ۳ماهه اقدام کردم منفی شده تازه میفهمم حامله شدن یه دنگ و فنگ‌ داره باردار بودن یه دنگ و فنگ دیگه نگهداری فرزندم که جداس😂🚶🏼‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه ۳ ماه بشه ۱۲ماه از استرس می میره ادم و کلی افسردگی و مریضی روحی...💔امیدوارم شما سالم باشی زودی ...

انشالله 🙂 امروز موعدم پلی هیچ هلائمی ندارم دعا کن حامله باشم 

ان شاالله که شما همین ماه ها باردار بشی نخواد خیلی طول بکشه ،،من که تو این یکی دو ساله نابود شدم دیگه 🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

ان شاءالله به حق اعیاد شعبانیه هر کسی که منتظره خدا بهش اولاد سالم و صالح بده.🤲🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاالله که شما همین ماه ها باردار بشی نخواد خیلی طول بکشه ،،من که تو این یکی دو ساله نابود شدم دیگ ...

انشالله همیشه اول برای دیگران دعا میکنم بعدش واس خودم 

انشالله شمارم به زودی زود باردار میشی و برای منم دعا کن 

امضات 💔💔

والا ما به جز خدا کسیو نداریم نا امید نمیشیم ان شالله که خدا به هرکی که میخواد بده به ماهم بده 🙏😔

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕