2777
2789
متاسفانه رفتم فوق تخصص بود گفت تا۳ ماه میشه ولی خب من چند ماه بیشتر گذشته بود.ولی طب سنتی هم کارایی ...

آخه یکی از فامیلامون همین شکلی شد دکتر گوش گفته بود اگ زودتر میومدی مث اینکه آمپول داره تزریق میکنن شنوایی برمیگرده.منم همیشه صدای گوشم هست برای وز وز گوش درمانی پیدا نکردم

آخه یکی از فامیلامون همین شکلی شد دکتر گوش گفته بود اگ زودتر میومدی مث اینکه آمپول داره تزریق میکنن ...

الهی، انشالله که زود خوب بشی

چند ساله که گرفتاری شیناجان؟

افت و کمشنوایی هم داری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداششم اینجوری میگه خیلی روانمو اذیت میکنی بیشتر اوقات عصبیه دلم برا زن وبچش میسوزه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اسی سرگیجه هم‌داری؟

سعی کن بی خواب نمونی نمکو روغنا فلفل و ترشی نخور

منم ی چند سالیه وز وز دارم  وقتی خستم  یابی خواب بد تر میشه ولی شنوایی چیزی حس نمیکنم شنوایی سنجیم اوکی بود

خدایا رهایم نکن😔

الهی، انشالله که زود خوب بشیچند ساله که گرفتاری شیناجان؟افت و کمشنوایی هم داری؟

مممنونم ان شاءالله سلامتی شما هم بهتون برگرده.من یکسالی هست اینجوری شدم.بله همون گوشم ک وز وز میکنه گفتن شنواییش مقداری کم شده

اسی سرگیجه هم‌داری؟سعی کن بی خواب نمونی نمکو روغنا فلفل و ترشی نخورمنم ی چند سالیه وز وز دارم وقتی ...

خیلی ممنونم لطف کردید

راستش سرگیجه نه ولی اگه سرمو یهو بچرخنم یه ذره اره

اره جالبه این چندروزه اصلا خوابم خوب نبوده

پس احتمالا علتش اینه

فکر کنم به مرور جرم گوش زیاد و متراکم میشه و جلوی شنوایی رو می گیره. هر چند وقت یک بار باید تمیزش کر ...

ممنونم واقعا

ولی متاسفانه من اینکارها رو کردم فایده نداشت😔

مممنونم ان شاءالله سلامتی شما هم بهتون برگرده.من یکسالی هست اینجوری شدم.بله همون گوشم ک وز وز میکنه ...

سلامت باشید ممنونم از دعای دل پاکتون ان شالله شفای عاجل و کامل

منم یک هفته اینطور بودم رفتم دکتر گفت عفونت کرده و جرمش زیاده جرم گیری کردم خوب شدم یعنی این یک هفته ...

خداراشکرررر.

ببین چقدر سخته و ازاردهنده من الان چهارساله این وضعه حالا خداراشکر من  وحیه ام خوبه وگرنه برخی به فکر خودکشی افتادن.

خیلی ممنونم لطف کردیدراستش سرگیجه نه ولی اگه سرمو یهو بچرخنم یه ذره ارهاره جالبه این چندروزه اصلا خو ...

اره ی مدت رعایت کن هم خوراکتو هم خوابتو خیلی چربی و شور نخور از استرسم میتونه باشه

خدایا رهایم نکن😔