2777
2789

سلام بچه ها من پری های دو دوره اخیرم با وجود سیکل منظم 28 روزه شده بود 20 روزه این ماه 20 روزه که نشد هیچ ،از موعد 28 روزه گذشته و الان حدودا 9 روزه من دل درد کمر درد و پادرد دارم ولی پری نشدم و ناگفته نماند که 4 روز پیش به مدت دوروز لکه بینی قهوه ای به صورت کاملا خفیف داشتم که قطع شد پریروز از دادم منفی شد و همچنان بی بی هاله میندازه همون دقیقه های اول ولی خیلی کمرنگ البته امروز بدون دقت هم قابل دیدن بود کسی شرایط من رو دلشته ممنون میشم راهنمایی کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا برند متفاوت حتی نواری هم زدم که هاله انداخت قبل از گذشت 10 مین ولی همش ضعیف میفته امروز قابل د ...

من حامله بودم سقط کردم تا بعد پریود بعدیم بعد خونریزی سقطم حاله مینداخت تو عکس دیده میشد اگر طولانی نمونده تبخیر نشده شاید هورمونات بهم ریختن

خوب چه دلیلی داره بی بی های با هاله ضعیف به طور مکرر و روزانه هاله بندازه

من اینجوری بودم خارج از رحم شد.بی بی چکام حاله میندازن آزمایش میدادم ۱ می‌شد بالاخره بعد ۱۰ روز شد ۴۰۰ و درد یکطرفه داشتم و لکه بینی.حتما پیگیر باش خدایی نکرده مثل من نشی حالا باز زود فهمیدم راحت حل شد.

من اینجوری بودم خارج از رحم شد.بی بی چکام حاله میندازن آزمایش میدادم ۱ می‌شد بالاخره بعد ۱۰ روز شد ۴ ...

سلام گلم بله من یکبار شدم خارج رحم ترس همینم دهرم از دادم منفی شده چجور متوجه شدین توی سونو گرافی 

من حامله بودم سقط کردم تا بعد پریود بعدیم بعد خونریزی سقطم حاله مینداخت تو عکس دیده میشد اگر طولانی ...

سقط که نداشتم ولی فشار روحی شدیدی رو تجربه کردم ک سیستم پری شدنم تو هم شد نامنظم شد 

سلام گلم بله من یکبار شدم خارج رحم ترس همینم دهرم از دادم منفی شده چجور متوجه شدین توی سونو گرافی

خیلی سونو رفتم چند جا.متاسفانه میذارن به ۶ یا ۷ هفته برسن تا مطمئن بشن.اگر تهرانی برو بیمارستان امام خمینی اونجا هم تشخیصشون خوبه هم اگر خدایی نکرده باشه آمپولشو دارن

خیلی سونو رفتم چند جا.متاسفانه میذارن به ۶ یا ۷ هفته برسن تا مطمئن بشن.اگر تهرانی برو بیمارستان امام ...

بوشهر هستم سری قبل 6 توی 6 هفته متوجه شدن و با دارو حل شد گ درد فاجعه بار بعد خوردن دار ام تی اکس

بتا دیر مثبت نشون داد بعد هی بتا میدادم بالا پایین می‌شد بیشتر از ۴۰۰ نشد.خیلی درد داشتم

بتا دیر مثبت نشون داد بعد هی بتا میدادم بالا پایین می‌شد بیشتر از ۴۰۰ نشد.خیلی درد داشتم

اخی عزیطم مال من که منفی بودش حالا بازم میرم ببینم بتا تغییر نکرده ماما گفت 10 روز دیگه برم و توجهی به هاله های بی بی نکنم چون ازمایشم منفی بوده ولی اینقدر بلاها توی بارداری هام سرم اومده که دلم اروم نیست مگه میشه هر بی بی بزنم هاله بندازه من هم مولار رو تجربه کردم هم خارج رحم رو هم سقط دوماهه رو