2777
2789
عنوان

کیا طلا خریدن 🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 23 پست
طلا که دیگه واقعا چیز ضروری نیست چرا هرچی گرون میشه مردم هجوم میبرن بخرن آخه؟😑 نخرید آقا نخرید هرچی ...

بنده خدا برای حفظ ارزش پولشون دیگه دم عید میشه پول میاد دستشون کم وزیاد میخرن واسه سرمایه گذاری

بنده خدا برای حفظ ارزش پولشون دیگه دم عید میشه پول میاد دستشون کم وزیاد میخرن واسه سرمایه گذاری

اشتباه میکنن واقعا 

همش میگن طلا پایین نمیاد ولی خودم یادمه قبل تحویل دولت و زمان دوماهه ای که کشور کلا رئیس جمهور نداشت پایین اومد .اینا بیشتر دست دلال هاست

✅️🦋👌🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا که دیگه واقعا چیز ضروری نیست چرا هرچی گرون میشه مردم هجوم میبرن بخرن آخه؟😑 نخرید آقا نخرید هرچی ...

چرا میخرن؟!

دلیلش مشخصه . تورم. مردم چاره ای ندارن

چون راه دیگه ای برای پس انداز یه تومن دو تومنی که دستشون میاد که بزنن به یه زخمی نیست 

طرف میخواد ماهی دو تومن بذاره کنار که مثلا بشه بیست تومن یه چیزی بخره.

ده ماه بعد که بیست تومن جمع کرده اون وسیله شده چهل تومن 

پس مجبوره همون دو تومن هر ماه تبدیل به طلا کنه که ارزشش زیاد پایین نیاد

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
چرا میخرن؟!دلیلش مشخصه . تورم. مردم چاره ای ندارنچون راه دیگه ای برای پس انداز یه تومن دو تومنی که د ...

خب آخه عزیزمن همه یهو باید اوج صعود طلا باید برن بخرن ؟ مواقعی بوده که برای چند هفته حتی طلا ثابت بوده چرا اون موقع ها نمی‌خرن؟ 

بحث طلا و دلار و ... هم نیست .مردم ما کلا هرچی گرون میشه هجوم میبرن میخرن از ماشین بگیر تا طلا تا سیب زمینی و...

✅️🦋👌🍀

خب آخه عزیزمن همه یهو باید اوج صعود طلا باید برن بخرن ؟ مواقعی بوده که برای چند هفته حتی طلا ثابت بو ...

نمی دونم شخصا همون دو قرونی که درمیارمو یه پرپری طلا میخرم که بعدا بتونم باهاش چیزی بخرم . منم مثل خیلیا به عنوان پس انداز هرچند کم بهش نگاه میکنم نه سرمایه گذاری. چون پول نقد ارزشش هر روز کمتر از روز قبله

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
نمی دونم شخصا همون دو قرونی که درمیارمو یه پرپری طلا میخرم که بعدا بتونم باهاش چیزی بخرم . منم مثل خ ...

منم واقعیتش کم کم سکه پارسیان میگیرم ولی نه الانا.  دو تا سکه پارسیان از حقوق خودم خریدم ولی اون دو هفته ای که طلا یکم نرخش ثابت و نزولی میشد فکر کنم دو ماه پیش بود🤔

✅️🦋👌🍀

منم با دوستم موافقم تو همین مدت اخیر هر وقت طلا یه اصلاحی داد طلافروشی رفتم سوت و کور بود اما هر وقت قیمت یهو جهش کرد طلافروشی ها غلغله بودن مردم ما عاشق گرونین هر چی گرون باشه میدون سمت اون یه زمانی خونه گرون بود همه میدویدن برای خونه الان که اررون شده هیچکس نمیره سمتش پولم دارن اما طلا میخرن چون گرونه دولتم از همین سو استفاده میکنه و برای درآوردن مخارجش یه چیزی رو گرون میکنن مردمو سوق میده سمتش